DIY: Ένα βίντεο στο TikTok σου δείχνει πώς να φτιάξεις το πιο κομψό floral φόρεμα

Όταν πάμε και ψάχνουμε διάφορα πράγματα στην αποθήκη πολλές φορές βρίσκουμε μικρούς «θησαυρούς» που συνήθως είναι ξεχασμένοι γιατί πολύ απλά…δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ. Αν θες την γνώμη μου, ένα ενδιαφέρον θα είχε η έρευνα της αποθήκης της γιαγιάς σου, γιατί εκεί πέρα εκτός από αντίκες και όμορφα αντικείμενα θα βρεις πολύ πιθανόν και… υφάσματα.
Προσωπικά, στη γιαγιά μου από μικρή άρεσε η τέχνη της ραπτικής και με θυμάμαι να βλέπω σορό από υφάσματα και να αναρωτιέμαι πώς τα μετατρέπει σε ρούχα που φοράμε. Είναι μια ιδιαίτερη και πολύ όμορφη τέχνη την οποία αν μάθεις, πιστεύω δε θα θες να την αποχωριστείς και να σταματήσεις να δημιουργείς όλο και περισσότερο.

Το crochet είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού και φέτος έχει πολύ χρώμα
Μην πετάξεις το ύφασμα που βρήκες στην αποθήκη, θα το μετατρέψεις στο πιο WOW φόρεμα
Εγώ ας πούμε, έχω βρει πολλά υφάσματα, τα οποία η γιαγιά μου δεν χρησιμοποίησε ποτέ και δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω εγώ, για να πειραματιστώ και να έρθω σε μια πρώτη επαφή με την ραπτική μηχανή και να δημιουργήσω μόνη μου ένα φόρεμα.
Αυτό ήταν μέχρι σήμερα! Γιατί η Alexandra Louise με έκανε να το σκεφτώ. Αν και εσύ έχεις βρει υφάσματα που θα μπορούσες να τα φανταστείς πάνω σου τότε συνέχισε να διαβάζεις!
[embedded content]
Η Alexandra Louise, μία νέα κοπέλα, η οποία μετράει πάνω από 1.5 εκατομμύριο ακολούθους στο TikTok, σου λέει να μην πετάξεις το ξεχασμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss