DIY Time! Αυτή είναι η τέλεια μάσκα για να χαρίσεις λάμψη στην κουρασμένη επιδερμίδα σου

Τη χρειάζεσαι, αλήθεια!

Το σενάριο έχει ως εξής: Χθες βράδυ ξενύχτησες βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία στο Netflix ή μιλώντας με την κολλητή σου σε zoom call και πραγματικά δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου να σηκωθείς από το κρεβάτι. Αφού, λοιπόν, σηκώνεσαι και πας στο μπάνιο για την καθιερωμένη skincare routine σου, αντικρίζεις το πρόσωπό σου στον καθρέφτη και… ΣΟΚ!

Η κούραση και η εξάντληση αποτυπώνεται όλη πάνω στο πρόσωπό σου. Πρέπει κάτι να κάνεις! Και όχι, δεν εννοούμε να αρχίσεις να απλώνεις τις κρέμες σου, ούτε να ρίξεις κρύο νερό στο πρόσωπό σου. Μπορείς να κάνεις μια τέλεια μάσκα προσώπου, που θα σου χαρίσει απίστευτη λάμψη και φρεσκάδα μέσα σε 15 λεπτά. Δες παρακάτω τι υλικά θα χρειαστείς και… ξεκίνα!

Θα χρειαστείς:

1 μπανάνα

½ κουταλάκι μαγειρική σόδα

½ κουταλάκι κουρκουμά

Λιώσε μια ώριμη μπανάνα, πρόσθεσε τη μαγειρική σόδα και τον κουρκουμά και ανακάτεψε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αφού θα έχεις καθαρίσει το πρόσωπό σου με το σαπούνι σου, απλώνεις τη μάσκα και την αφήνεις να δράσει για 15 λεπτά. Ξεπλένεις και είσαι τόσο μα τόσο φρέσκια, όσο δε φαντάζεσαι! Πώς γίνεται αυτό;

Ο κουρκουμάς είναι μια «βόμβα» ομορφιάς, που καθαρίζει βαθιά το πρόσωπο, χαρίζει λάμψη, ενώ προλαμβάνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η μπανάνα, χάρη στη βιταμίνη Α που περιέχει, έχει ισχυρή αντιγηραντική και ενυδατική δράση, ενώ επαναφέρει τη λάμψη στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα. Τέλος, η μαγειρική σόδα καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και τη λευκαίνει, ενυδατώνοντάς την παράλληλα. Θες κι άλλα, λοιπόν, για να ξεκινήσεις να ετοιμάζεις αυτήν την υπέροχη σπιτική μάσκα ομορφιάς; Μάλλον, όχι!

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα λάθη κάνουν οι γυναίκες στα μαλλιά τους, σύμφωνα με τον hairstylist της Victoria Beckham

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss