DIY Time! Δες πώς θα φτιάξεις αυτήν την υπέροχη πλεξούδα ψαροκόκαλο

Είναι πολύ κομψή και αρκετά εύκολη!

Τα περίτεχνα και εντυπωσιακά χτενίσματα μάς αρέσουν πολύ εδώ στο queen.gr! Σίγουρα θα το έχεις καταλάβει. Διαρκώς αναζητάμε youtube tutorials ή βίντεο στο Instagram με φρέσκα κορίτσια, τα οποία δείχνουν νέα και πρωτότυπα hairstyles που θέλουμε… σαν τρελές να δοκιμάσουμε!

Βλέπεις, βαριόμαστε να κάνουμε καθημερινά low ή high ponytails, επιμελώς ατημέλητους κότσους και γενικά ό,τι πιο γρήγορο «κυκλοφορεί» σε χτένισμα. Θέλουμε να δημιουργούμε- και μαζί μας κι εσύ- κομψά χτενίσματα που να προσελκύουν το μάτι και το ενδιαφέρον των γύρω μας και να κάνουν εντύπωση. Να, ακριβώς σαν αυτό που θα δεις στο παρακάτω βίντεο!

Όπως είδες, πρόκειται για μια πλεξούδα ψαροκόκαλο σε half-up, που μπορεί να γίνει και σε μακριά μαλλιά και σε μαλλιά μεσαίου μήκους. Αυτό που έχεις να κάνεις σε πρώτη φάση είναι να πιάσεις σε ένα απλό half up ponytail τα μαλλιά σου και στη συνέχεια πάνω σε αυτό να δημιουργήσεις την πλεξούδα.

Θα χρειαστεί να χωρίσεις το half up ponytail σε δύο μέρη και να πλέξεις χρησιμοποιώντας και τούφες από τα μαλλιά που δεν έχεις πιάσει με το λαστιχάκι. Μπορεί σε πρώτη φάση να σου φαίνεται περίπλοκο, αλλά δεν είναι. Υπομονή και εξάσκηση θέλει και θα δεις ότι θα τα καταφέρεις! Αν, λοιπόν, σήμερα έχεις κανονίσει έξοδο ή δε θέλεις πάλι να εμφανιστείς με ένα απλό χτένισμα αύριο στη δουλειά, ξεκίνα το practice και ένα είναι το βέβαιο: ότι θα εντυπωσιάσεις τους πάντες και θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια!

Cover photo: @annalovesbraids

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το απόλυτο skincare συστατικό για ενυδατωμένη επιδερμίδα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss