DIY Time! Ετοιμάσου να φτιάξεις ένα τέλειο body scrub με άρωμα… πορτοκάλι

Θα σε «μεθύσει» η μυρωδιά!

Το πορτοκάλι είναι αγαπημένο φρούτο των περισσότερων ανθρώπων και μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C για τον οργανισμό. Ήταν το φρούτο με το οποίο μας κυνηγούσαν οι γονείς μας για να το φάμε ή να πιούμε τον χυμό του και να πάρουμε δύναμη κάθε πρωί. Αυτά, όμως, αφορούσαν και αφορούν το εσωτερικό του πορτοκαλιού.

Γιατί το εξωτερικό μέρος του, δηλαδή η φλούδα του, έχει beauty οφέλη στην επιδερμίδα του σώματος και μπορεί να σε κάνει να λάμψεις. Και όχι μόνο… Η φλούδα του πορτοκαλιού παρέχει στο δέρμα -ειδικά στο αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο- την ενυδάτωση που έχει ανάγκη, ενώ λειτουργεί προληπτικά, ώστε να μην αναπτυχθεί περιττή λιπαρότητα στο μέλλον.

Τα ήξερες όλα αυτά; Μάλλον όχι! Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα, που είναι Σάββατο και έχεις όλον τον χρόνο δικό σου, σου προτείνουμε το τέλειο scrub σώματος. Φτιάξε ατμόσφαιρα στο μπάνιο, δημιούργησε το δικό σου απολεπιστικό και χάρισε στο δέρμα σου τη λάμψη και περιποίηση που έχει ανάγκη.

Για το scrub θα χρειαστείς:

2 κούπες ζάχαρη

Μισή κούπα λάδι καρύδας

Ξύσμα ενός πορτοκαλιού

2 κουταλιές κανέλα

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στη συνέχεια, άπλωσέ το σε όλο το σώμα σου κάνοντας απαλό μασάζ για μερικά λεπτά και έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Αν σου περισσέψει μείγμα, τοποθέτησέ το σε ένα βαζάκι και σε σκοτεινό μέρος, όπου μπορεί να διατηρηθεί περίπου για έναν μήνα! Καλή επιτυχία, καλή απόλαυση και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου, ε…

Διάβασε ακόμα: Μηλόξυδο: Όσα πρέπει να ξέρεις για τα οφέλη του στην επιδερμίδα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss