DIY Time! Κάνε μόνη σου ένα απολαυστικό & χαλαρωτικό facial spa στο σπίτι

Είναι η τέλεια ιδέα για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου αυτό το βράδυ Παρασκευής.

Το 2020 δεν περίμενε κανένας να είναι ένα τόσο περίεργο και πρωτόγνωρο έτος. Η ζωή μας άλλαξε άρδην λόγω κορονοϊού, οι συνήθειές μας δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με το παρελθόν και η καθημερινότητά μας είναι αρκετά περιορισμένη όσον αφορά τις μετακινήσεις, τις επαφές και τις δραστηριότητες που άλλοτε κάναμε. Αυτό έχει άμεσα αντίκτυπο στην ψυχολογία μας και τη διάθεσή μας. Ξέρουμε ότι κι εσύ κάπως έτσι βλέπεις τα πράγματα.

Δε θέλουμε, όμως, να πέφτεις ψυχολογικά! Όλα αντιμετωπίζονται με λίγη προσπάθεια και διάθεση. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ σήμερα! Για να σου δώσουμε μια τέλεια ιδέα, ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρον αυτό το βράδυ Παρασκευής, να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να γίνεις ακόμα πιο όμορφη.

Αν απόψε δεν έχεις κανονίσει τίποτα (είπαμε, περιορίζουμε τις μετακινήσεις) ή αν έχεις καλέσει στο σπίτι τις φίλες σου, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα (και σε εκείνες) κάνοντας ένα υπέροχο και χαλαρωτικό DIY facial spa. Ναι, ναι! Δεν υπάρχει λόγος να επισκεφθείς κάποιο κέντρο αισθητικής για να κάνεις spa στο πρόσωπό σου. Αυτό μπορεί να γίνει και στο σπίτι με… τα δικά σου χεράκια.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις την ιδανική ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και να ακολουθήσεις τα πέντε βήματα της παρακάτω gallery για ένα super χαλαρωτικό DIY facial spa. Άναψε κεριά, βάλε χαλαρωτική μουσική και τις πιο όμορφες και χουχουλιάρικες πιτζάμες σου και… αφέσου στα δικά σου χέρια για στιγμές απόλυτης περιποίησης και φροντίδας. Καλή απόλαυση και καλό Σαββατοκύριακο!

Διάβασε ακόμα: Οι κοντές αφέλειες είναι μεγάλη τάση φέτος αλλά… πρέπει να προσέξεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss