DIY Time! Το πιο εύκολο face scrub με κανέλα είναι αυτό!

Είναι η καλύτερη ιδέα για να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα σου.

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας (aka skincare) είναι νόμος! Στο έχουμε πει και ξαναπεί άπειρες φορές εδώ στο queen.gr! Πρέπει να τη φροντίζουμε, να χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες κρέμες ομορφιάς πρωί και βράδυ και -φυσικά- να επισκεπτόμαστε πού και πού τον δερματολόγο μας για να μας δίνει τις απαραίτητες συμβουλές. Γιατί -όπως λέει ο σοφός λαός- ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Και εμείς αυτό δεν το θέλουμε!

Στη skincare περιποίηση, λοιπόν, εντάσσεται και η απολέπιση του προσώπου. Ναι, ναι, για να έχουν τη μέγιστη δράση τα συστατικά των κρεμών που χρησιμοποιείς, είναι καλό περίπου δύο φορές την εβδομάδα να κάνεις scrub προσώπου για να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα οι οροί και οι κρέμες που περιλαμβάνονται στην καθημερινή ρουτίνα σου. Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε σήμερα  να σου προτείνουμε ένα τέλειο DIY face scrub, το οποίο θα προσφέρει απίστευτα οφέλη στην επιδερμίδα σου.

Θα χρειαστείς:

1 κουταλάκι κανέλα

1 φλιτζάνι ζάχαρη

Λίγο ελαιόλαδο

Ανακάτεψε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και άπλωσε το scrub στο πρόσωπό σου. Κάνε για μερικά λεπτά μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι τον λαιμό και έπειτα ξέπλυνε καλά. Κάνοντάς το αυτό ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα διαπιστώσεις ότι η κανέλα απομακρύνει τυχόν σπυράκια ή σημάδια ακμής, ενώ η ζάχαρη διώχνει όλα τα νεκρά κύτταρα δίνοντας τη δυνατότητα στα συστατικά των προϊόντων skincare που χρησιμοποιείς να εισχωρήσουν βαθιά στο δέρμα.

pexels suzy hazelwood 2523659

Τέλος, το ελαιόλαδο έρχεται και χαρίζει στο δέρμα σου όλες τις ενυδατικές, αντισηπτικές και μαλακτικές ιδιότητες που έχει ανάγκη. Μη χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Το απογευματάκι που θα γυρίσεις από τη δουλειά, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να απολαύσει ένα beauty treatment και δοκίμασε αυτό το εύκολο face scrub. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου…

Διάβασε ακόμα: Οι φθινοπωρινές τάσεις στα κραγιόν θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss