DIY Time! Φτιάξε μόνη σου την τέλεια αποτριχωτική κρέμα

Θα χρειαστείς πολύ απλά υλικά και θα έχεις βελούδινα πόδια!

Θυμάσαι την τελευταία φορά που αποφάσισες να ξυρίσεις τα πόδια σου χωρίς να απλώσεις μια κρέμα ή έναν ειδικό αφρό ξυρίσματος; Ταλαιπώρησες το δέρμα σου αρκετά με αποτέλεσμα να εμφανιστούν έντονες κοκκινίλες, σπυράκια και να έχεις πολλή φαγούρα. Μπορεί και να κόπηκες, αν βιαζόσουν πάρα πολύ. Σε καταλαβαίνουμε! Πολλές από εμάς το έχουμε πάθει. Το θέμα είναι να μη μας ξανασυμβεί.

Και τι πρέπει να κάνουμε για να μη μας ξανασυμβεί; Να χρησιμοποιούμε ΠΑΝΤΑ αποτριχωτική κρέμα. Βλέπεις μια κατάλληλη κρέμα για το ξύρισμα μαλακώνει τις ίδιες τις τρίχες και τους θύλακές της με αποτέλεσμα το ξυράφι που περνά από πάνω τους να μην τραυματίζει και «κακομεταχειρίζεται» ούτε την τρίχα, αλλά ούτε και το δέρμα. Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε την τέλεια DIY συνταγή για αποτριχωτική κρέμα με πολύ απλά υλικά και στην αποκαλύπτουμε ευθύς αμέσως.

Θα χρειαστείς:

60 γραμμάρια μπάρα σαπουνιού με ελαιόλαδο

2-3 κουταλιές ελαιόλαδο

8 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Πάρε ένα μπολ και τρίψε μέσα την μπάρα σαπουνιού με τον τρίφτη. Πρόσθεσε το ελαιόλαδο και το αιθέριο έλαιο λεβάντας. Αν χρειαστεί, ρίξε και λίγο νερό.  Ανακάτεψε καλά τα υλικά και η αποτριχωτική κρέμα σου είναι πανέτοιμη. Μπορείς να την απλώσεις στο σώμα σου και να ξεκινήσεις να ξυρίζεσαι. Αφού ολοκληρώσεις το ξύρισμα, θα δεις ότι ούτε ερεθισμούς θα έχεις, ούτε κοψίματα ή φαγούρα, ενώ με τη συγκεκριμένη κρέμα αποτρέπεις και τη δημιουργία εσωτερικών τριχών. Τέλειο; Αναμένουμε να τη δοκιμάσεις μιας που έρχεται και Σαββατοκύριακο και να μας πεις τις εντυπώσεις σου…

Διάβασε ακόμα: New look! Η Kylie Jenner μόλις άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss