DIY Time! Φτιάξε την πιο εύκολη μάσκα προσώπου για καθαρό & λαμπερό δέρμα

Θα χρειαστείς μόνο δύο υλικά, που θα προσφέρουν απόλυτη λάμψη στην επιδερμίδα σου!

Ο καιρός- επιτέλους- σήμερα μάς έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Το φθινόπωρο μόλις μπήκε για τα καλά, άρχισαν τα πρωτοβρόχια και η θερμοκρασία έπεσε αισθητά. Αυτό δεν περιμέναμε, άλλωστε, τόσες μέρες; Εντάξει, καλό είναι το καλοκαίρι, αλλά είναι πολύ πιο όμορφο να βιώνουμε όλες τις εποχές έτσι όπως πρέπει.

Δεν ξέρω για σένα, πάντως εμένα αυτή η εποχή μού δημιουργεί την ανάγκη να μείνω στο σπίτι, να χουχουλιάσω, να δω τις αγαπημένες μου ταινίες, αλλά… να κάνω και beauty cocooning. Και αυτό σκοπεύω να κάνω σήμερα το απόγευμα μετά τη δουλειά!

Αν είσαι κι εσύ σε παρόμοια φάση και μετά τη δουλειά επιστρέψεις σπίτι, μπορείς να χαλαρώσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου με την απόλυτη DIY μάσκα προσώπου για καθαρό και λαμπερό δέρμα. Χρειάζεσαι μόνο δύο υλικά και κυριολεκτικά… θα λάμψεις!

Θα χρειαστείς:

Μισό κουταλάκι κουρκουμά

1 κουταλιά μέλι

Το μέλι είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες και αντιμικροβιακό συστατικό, το οποίο είναι ιδανικό για μολύνσεις του δέρματος, εγκαύματα ή ξηρές επιδερμίδες. Από την άλλη πλευρά, ο κουρκουμάς έχει πλήθος αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων, ενώ έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να καταπολεμήσει σημάδια ακμής, να κάνει πιο λαμπερό το δέρμα και να μειώσει αισθητά λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

kourkoumas

Όσο για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να φτιάξεις τη μάσκα; Είναι πολύ απλή! Αφού έχεις πλύνει με καθαριστικό το πρόσωπό σου, απλώνεις το μείγμα και το αφήνεις να δράσει για 10-20 λεπτά. Τέλος, ξεπλένεις με χλιαρό νερό και αντικρίζεις στον καθρέφτη σου το πιο λαμπερό και υγιές δέρμα ever!

Διάβασε ακόμα: 10 υπέροχες & ενυδατικές κρέμες για να περιποιηθείς τα χέρια σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss