DIY Time! Φτιάξε το πιο χαλαρωτικό αφρόλουτρο και απόλαυσε την Κυριακή σου

Αφιέρωσε λίγο χρόνο σε εσένα.

Οι Κυριακές είναι για να τις αφιερώνουμε στον εαυτό μας, να ξεκουραζόμαστε, να απαλλασσόμαστε προσωρινά από άγχη και έγνοιες. Να πατάμε το pause, βρε παιδί μου, σε ό,τι μας ταλανίζει ψυχολογικά. ΝΟΜΟΣ.

Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε αυτήν την Κυριακή να σε παροτρύνουμε να κάνεις ένα πολύ οικονομικό και DIY δώρο στον εαυτό σου για να χαλαρώσει σωματικά και ψυχικά. Θα φτιάξεις, λοιπόν, ένα τέλειο και άκρως χαλαρωτικό αφρόλουτρο με τρία μόνο υλικά, θα απολαύσεις το μπάνιο σου και θα απαλλαγείς από όλες τις περιττές σκέψεις.

Θα χρειαστείς:

2 σαπούνια της επιλογής σου

Χυμό ενός αγγουριού

1 κούπα ροδόνερο

Αφού τρίψεις σε τρίφτη τα δύο σαπούνια, τα τοποθετείς σε μια κατσαρόλα και προσθέτεις τον χυμό αγγουριού με το ροδόνερο. Αφού ανάψεις το μάτι της κουζίνας, ανακατεύεις το μείγμα ΜΟΝΟ για ένα λεπτό και αφαιρείς την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Συνεχίζεις να ανακατεύεις καλά με μια κουτάλα μέχρι να διαλυθούν εντελώς τα τρίμματα σαπουνιού και έχεις έτοιμο… το πιο χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Αν δεν το χρησιμοποιήσεις όλο, μπορείς να το βάλεις σε ένα βαζάκι και να το χρησιμοποιείς καθημερινά για να χαλαρώνεις και να μυρίζεις υπέροχα!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε την πιο εύκολη μάσκα προσώπου για καθαρό & λαμπερό δέρμα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss