DIY Time! Φτιάξε 3 πανεύκολες συνταγές ομορφιάς με πρωταγωνιστή τη βρώμη

Όλα τα υλικά υπάρχουν στο ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας σου.

Είμαστε σίγουρες πως οι DIY συνταγές ομορφιάς έχουν πάρει «φωτιά» την τελευταία εβδομάδα στο σπίτι σου. Λίγο η καραντίνα που σε κάνει να μην ξέρεις πώς να περάσεις τον άπλετο χρόνο που έχεις, λίγο η οικονομία που μπορεί να θέλεις να κάνεις… δε σου αφήνουν επιλογή. Σε στέλνουν κατευθείαν στον δρόμο… της ομορφιάς. Και χαιρόμαστε πολύ για αυτό!

Γιατί αν δε φροντίσεις τώρα τον εαυτό σου που μπορείς, πότε θα το κάνεις; Αυτό σκεφτήκαμε κι εμείς αυτό το απόγευμα Κυριακής και αποφασίσαμε να σου προτείνουμε τρεις πανεύκολες συνταγές ομορφιάς με πρωταγωνιστή τη βρώμη. Βλέπεις, η βρώμη- εκτός από κυρίαρχο συστατικό μιας ισορροπημένης και σωστής διατροφής- μπορεί να κάνει θαύματα στα μαλλιά και το πρόσωπό σου.

Είναι σωτήριο υλικό και μπορεί να καταπραΰνει τη φαγούρα, να μειώσει κοκκινίλες και ερεθισμούς, να ενυδατώσει το δέρμα, να κάνει απολέπιση και να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αλλά και να συμβάλει στην ανάπτυξη των μαλλιών και στην καταπολέμηση της πιτυρίδας.

Όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις, η βρώμη είναι «βόμβα» ομορφιάς και περιποίησης και γι’ αυτό πρέπει κι εσύ να την εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Αναρωτιέσαι πώς; Δοκιμάζοντας τις τρεις πανεύκολες DIY συνταγές που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Ανακάλυψέ τις, δοκίμασέ τις και… περιμένουμε τα μηνύματά σου με τις εντυπώσεις σου!

Διάβασε ακόμα: Zendaya: Αυτό το βήμα δεν παραλείπει ποτέ στη ρουτίνα ομορφιάς της

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss