Δοκιμές μπαταρίας της σειράς iPhone 14 αποκαλύπτουν εντυπωσιακή ισοτιμία με τις χωρητικότητες της σειράς 13

Ωστόσο, οι πρώτες ανεξάρτητες εκτιμήσεις και δοκιμές της χωρητικότητας των μπαταριών τους έχουν απελευθερωθεί για να συμπληρώσουν αυτά τα κενά. Τα αποτελέσματά τους περιέχουν εκπλήξεις σε σύγκριση με τη σειρά 13, καθώς όπως δείχνουν αυτές οι δοκιμές οι τιμές της σειράς iPhone 14 είναι παρόμοιες με της σειράς iPhone 13.

Η Apple παρουσίασε τη νέα σειρά 14 ως αυτή που περιέχει “την καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από οποιοδήποτε iPhone μέχρι σήμερα”, ενώ παραμελεί να αναφέρει τις πραγματικές μετρήσεις που περιλαμβάνονται ως συνήθως. Ευτυχώς, αυτό δεν έχει πλέον σημασία, καθώς η Chemtrec επιστρέφει με την ετήσια αποκάλυψη για τις εν λόγω τιμές σε watt-hours (Wh).
Αυτή η νέα ενημέρωση στο φύλλο πληροφοριών προϊόντων Apple & Beats του ανεξάρτητου ομίλου απαντά έτσι σε μία ερώτηση για τους λάτρεις της τεχνολογίας κινητών τηλεφώνων της Apple, η οποία αφορά το μέγεθος της μπαταρίας στο νεότερο iPhone 14 Plus.

Η απάντηση: 16,68 Wh (ή ~4.325 mAh υπολογιζόμενη με βάση τις επίσημες εκτιμήσεις διάρκειας ζωής της μπαταρίας της Apple) – και σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή του 14 Pro Max – τότε δεν υπάρχει αναβάθμιση σε σχέση με το 13 Pro Max, κατά 0,4% λιγότερο από το 16,8 της ναυαρχίδας του 2021 με πακέτο ισχύος 16.8Wh Wh (ή ~4.352 mAh).
Ομοίως, τα αποτελέσματα για το iPhone 14 Pro είναι βελτιωμένα μόνο κατά ~3,4% από αυ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss