Δολοφονία 35χρονης στη Λάρισα: Σε Ιταλία και Σερβία οι έρευνες για τον δράστη

Ο 27χρονος Πακιστανός είχε επιχειρήσει να περάσει τα σύνορα από την Ειδομένη προς τη Βόρεια Μακεδονία.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για να βρεθεί ο 27χρονος Πακιστανός που φέρεται να δολοφόνησε την 35χρονη σύντροφό του στη Λάρισα. Ωστόσο, όσο περνούν οι μέρες απομακρύνεται το σενάριο του εντοπισμού του.
Ο 27χρονος μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που όπως όλα δείχνουν έπραξε, τράπηκε σε φυγή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε επιχειρήσει να περάσει τα σύνορα από την Ειδομένη προς τη Βόρεια Μακεδονία μαζί με μία ομάδα αλλοδαπών, όμως, τον σταμάτησαν καθώς διαπίστωσαν ότι θα έπρεπε να εμφανίζεται δύο φορές στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τού είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, οι έρευνες πλέον εστιάζονται σε δύο χώρες: Στην Ιταλία και στη Σερβία. Αυτό γιατί εκτιμάται πως ο φερόμενος ως δράστης θα επιλέξει μία περιοχή όπου υπάρχει έντονο το Πακιστανικό στοιχείο και όχι για παράδειγμα την Αλβανία, όπου ζουν λίγοι ομοεθνείς του.
Το πιο αισιόδοξο σενάριο σύμφωνα με έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ είναι να βρίσκεται στη γειτονική Σερβία, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί, οι πιθανότητες εντοπισμού του είναι μεγάλες, σε αντίθεση με την Ιταλία, λόγω του μεγαλύτερου πληθυσμού αλλά και των περισσότερων «επιλογών διαφυγής».

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss