Δολοφονία 36χρονης στην Κυψέλη – «Δεν μετανιώνω που τη σκότωσα. Την ερωτεύτηκα και μου πήρε 20.000€»

Αμετανόητος φέρεται να είναι ο 40χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος δολοφόνησε την 36χρονη ομοεθνή του στην Κυψέλη και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, φέρεται να είπε μετά τη σύλληψή του ότι «δεν μετανιώνω». Υποστήριξε ότι είχε δώσει τα τελευταία δύο χρόνια συνολικά 20.000 ευρώ στην 36χρονη και ότι ζητούσε πίσω τα χρήματά του.
Πίσω από το δανεισμό αυτό, ωστόσο, φαίνεται ότι βρίσκεται μία ολόκληρη ιστορία πολλών μηνών με πρωταγωνιστές τον ίδιο και το θύμα. Όπως είπε ο 40χρονος στους αστυνομικούς, εργαζόταν στην ίδια βιοτεχνία παραγωγής ενδυμάτων με την 36χρονη, την οποία είχε ερωτευτεί. Εκείνη, όπως είπε, του υποσχέθηκε ότι θα χωρίσει τον άντρα της, ο οποίος σκόπευε να φύγει στο εξωτερικό. Έτσι, θα μπορούσαν να μείνουν οι δυο τους στην Ελλάδα. Το διάστημα αυτό ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έδωσε τμηματικά στο θύμα συνολικά 20.000 ευρώ. Όταν κατάλαβε ότι οι υποσχέσεις της δεν θα γίνουν πραγματικότητα, όπως κατέθεσε, τότε άρχισε να ζητάει τα χρήματά του πίσω. Χθες Κυριακή η 36χρονη του τηλεφώνησε και του είπε να πάει κάτω από το σπίτι της στην Κυψέλη για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο 40χρονος υποστήριξε ότι η γυναίκα του είπε ότι δεν έχει καμία απόδειξη ότι της δάνεισε χρήματα και του είπε να μην τον ξαναενοχλήσει.

Τότε εκείνος άρχισε να τη μαχαιρώνει με μανία. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα μέχρι που κατέληξε στο σημείο. Ο δράστης, ο οποίος άφησε πίσω του αναίσθητο το θύμα του, πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο απορριμμάτων και κινήθηκε προς το σπίτι του στην Ομόνοια. Οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών του πέρασαν χειροπέδες πριν ακόμα φτάσει στην οικία του. Λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε το έγκλημα και περιέγραψε πώς έγιναν όλα. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι δεν μετανιώνει για ό,τι έκανε.
Το κρίσιμο στοιχείο της υπόθεσης που δείχνει ότι είχε προμελετήσει το έγκλημα αφορά στο μαχαίρι. Και αυτό γιατί φαίνεται ότι το είχε αγοράσει πριν την επίθεση από κατάστημα. Ο δράστης είχε έγγραφα παραμονής στη χώρα. Το θύμα και ο σύντροφός της δεν είχαν.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss