Δολοφονία εργολάβου στη Ρόδο: «Τον χτυπούσαν με πέτρες ενώ ψυχορραγούσε»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες και το βίντεο-ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά του άτυχου εργολάβου που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τα τελευταία λεπτά πριν τη δολοφονία του εργολάβου από πατέρα και γιο.
Ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών, έχει καταγραφεί σε βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στο Φαληράκι της Ρόδου να αγοράζει τσιγάρα, να μιλάει στο κινητό και να ετοιμάζεται να πάει στο μοιραίο ραντεβού. Λίγα λεπτά αργότερα ο 53χρονος ξενοδόχος, μαζί με τον 20χρονο γιο του, όπως ομολόγησαν, τον σκότωσαν και τον έθαψαν.

«Θέλω δικαιοσύνη να τους κλείσουν όλους μέσα φυλακή… Εγώ ήξερα από την πρώτη μέρα ότι όλη η οικογένεια ήξερε για το έγκλημα και το κρύβανε…» λέει συντετριμμένος ο αδελφός του θύματος.
Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου εργολάβου ισχυρίζεται ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο από τον Ροδίτη ξενοδόχο, με κίνητρο να μην πληρώσει τις 100.000 ευρώ που του χρωστούσε από την ανακαίνιση των ενοικιαζόμενων δωματίων του.

«Δεν μιλάμε για ένα τυχαίο γεγονός, μιλάμε για ένα προσχεδιασμένο έγκλημα. Ο θάνατος επήλθε από τα χτυπήματα στο κεφάλι. Ο ένας τον ακινητοποίησε με το σκοινί στον λαιμό και ο άλλος τον χτυπούσε στο κεφάλι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μηνάς Τσέρκης.

Μετά την άγρια δολοφονία, πατέρας και γιος, μετέφεραν με αγροτικό όχημα το πτώμα σε ερημική τοποθεσία στην Ψίνθο.
Το Σάββατο πατέρας κα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss