Δολοφονία – Μαρούσι: Η 17χρονη μαχαίρωσε πάνω από 30 φορές την 22χρονη

Μαρούσι: Η 17χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ενώπιον του Ανακριτή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της «δεν αντιλαμβανόταν τι έκανε.»

Περισσότερες από 30 μαχαιριές δέχτηκε η 22χρονη που δολοφονήθηκε από την 17χρονη φίλη της μέσα στο σπίτι της στο Μαρούσι.
Αυτό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία διαβιβάστηκε στην αρμόδια υπηρεσία για τη συμπλήρωση της δικογραφίας.

Χθες, Δευτέρα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος της 17χρονης για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ενώπιον του Ανακριτή. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενη στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της δράστιδος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δηλώνει στο Newsbomb.gr ότι «η 17χρονη πάσχει εκ γενετής από μία ψυχιατρική νόσο. Το γεγονός ότι δεν λάμβανε τον τελευταίο καιρό τη φαρμακευτική αγωγή της οδήγησε στο τραγικό συμβάν, καθιστώντας την ανήλικη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η σχέση που είχε με το θύμα ήταν σχέση αγάπης και μίσους. Η 17χρονη δεν αντιλαμβανόταν τι έκανε. Εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που είχε για την 22χρονη δεν μπόρεσε να δεχτεί την απόρριψη και το χωρισμό που της ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής το θύμα.

Η συγκεκριμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση εντάσσεται στα εγκλήματα πάθους ενώ η συγκεκριμένη περίπτωση θεωρείται μοναδική περίπτωση τελεσθείσα από 17χρονη με θύμα ενήλικη.

Οι γονείς της και εντολείς μου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσουν να θεραπεύσουν το παιδί, απευθυνόμενοι σε παιδοψυχιάτρους για να διαπιστωθεί από ποια νόσο πάσχει το παιδί. Μέχρι σήμερα οι ειδικοί δεν έχουν αποφανθεί για τη ψυχιατρική ασθένεια. Η οικογένεια συμμερίζεται τον πόνο της άλλης οικογένειας που έχασε το δικό της άνθρωπο».
Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη μαχαίρωσε στο λαιμό την 17χρονη μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της στο Μαρούσι.
Διαβάστε ακόμα:
Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι: «Η 17χρονη δεν άντεξε την απόρριψη»

Μαρούσι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στη 17χρονη
Μαρούσι: Αυτή είναι η 17χρονη που έσφαξε την 22χρονη


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss