Dopamine Nails: Τα μανικιούρ που πρέπει οπωσδήποτε να δεις πριν τις διακοπές του Αυγούστου

Είναι αλήθεια πως εδώ και αρκετό καιρό, πολύχρωμα μανικιούρ όλων των ειδών εμφανίζονται στις στο Instagram και στο TikTok. Κάπως έτσι λοιπόν, φαίνεται πως η τάση των «Dopamine nails» χτυπά την πόρτα μας, αποτελώντας την ιδανική πρόταση για τα καλοκαιρινά μας μανικιούρ που οπωσδήποτε πρέπει να υιοθετήσουμε για τις διακοπές μας. Ωστόσο, αναρωτιέσαι για το τι είναι ακριβώς;
Όπως και στα fashion trends και αυτή η beauty τάση παίρνει το όνομά της από την ορμόνη της ευτυχίας που σχετίζεται με τη χρήση φωτεινών χρωμάτων, το καθένα πιο χαρούμενο από το επόμενο.
Η δύναμη των «Dopamine nails»
Αφού επενδύσουμε στην εμφάνισή μας και στο μακιγιάζ μας, τώρα προσθέτουμε τα φωτεινά αι τα χαρούμενα χρώματα στα νύχια μας. Γιατί, ναι, η καλοκαιρινή περίοδος είναι φτιαγμένη για να τολμάμε τα πάντα. Ακόμα και αν κατά τη χειμερινή περίοδο στρεφόμαστε στα πιο κλασικά χρώματα και σχέδια, τώρα οι αποχρώσεις όπως, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο, μωβ, ροζ…είναι πιο επίκαιρες από ποτέ για να απογειώσουμε το στυλ μας και να ανεβάσουμε την διάθεσή μας. Έτσι, από το ημιμόνιμο βερνίκι μέχρι το πιο περίτεχνο nail art, υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να υποκύψουμε στα Dopamine nails που ταιριάξουν άψογα με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss