Δώρα Χρυσικού: Αυτοί είναι οι λόγοι που μίλησε δημόσια για τη μάχη της με τον καρκίνο

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, ούσα καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του MEGA. Μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της ελιάς» αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, αλλά και την απόφαση της να το μοιραστεί δημόσια.

«Ο πρώτος είναι διότι είμαι ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής και διαφανής»

Συγκεκριμένα, η Δώρα Χρυσικού σημείωσε χαρακτηριστικά: «Oι λόγοι που μίλησα δημόσια είναι πολλαπλοί. Ο πρώτος είναι διότι είμαι ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής και διαφανής με την έννοια πως δεν έχω μια άλλη ιδιωτική εικόνα. Έτσι διατηρώ και την ηρεμία μου και δεν νιώθω κατακερματισμένη».

«Από μικρή είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη σε σχέση με την ορατότητα των ανθρώπων»

Και συμπλήρωσε: «Από μικρή είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη σε σχέση με την ορατότητα των ανθρώπων, την ισότητα σε διάφορες κοινωνικές ομάδες παλεύω για αυτό σε όλη μου την ζωή. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες».

«Ίσως αν δεν έκανα την σειρά να μην το έλεγα»

Στη συνέχεια, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε: «Ίσως αν δεν έκανα την σειρά να μην το έλεγα, γιατί εκείνη την στιγμή ίσως να ένιωθα πως δεν υπάρχει λόγος να το πω».

Επίσης, η Δώρα Χρυσικού, τόνισε: «Παίζοντας όμως σε μια σειρά που βλέπεις καθημερινά, θα έβλεπε ο κόσμος ότι η εικόνα αυτού του ανθρώπου αλλάζει. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην το κάνω».

«Ο δεύτερος λόγος που το έκανα είναι γιατί το όφειλα ηθικά στους συνεργάτες μου»

Αμέσως μετά, η Δώρα Χρυσικού πρόσθεσε: «Ο δεύτερος λόγος που το έκανα είναι γιατί το όφειλα ηθικά στους συνεργάτες μου. Και το όφειλα ηθικά, γιατί διαγνώσθηκα με αυτό το πράγμα μετά ακριβώς από τον πιλότο».

«Ο τρίτος λόγος που μίλησα δημόσια είναι γιατί ήθελα το δικό μου βίωμα να δώσει το μήνυμα ότι είμαι εδώ»

«Ο τρίτος λόγος που μίλησα δημόσια είναι γιατί θεωρώ ότι το δικό μου παράδειγμα, ως βίωμα και ένας άνθρωπος που πέρασε και περνάει αυτό τον Γολγοθά, ήθελα να δώσει το μήνυμα ότι είμαι εδώ, το έχω εντάξει στη ζωή μου, δουλεύω και θεώρησα ότι αυτό μπορεί να δώσει κουράγιο σε κάποιους ανθρώπους» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού στη μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss