Δώρα Χρυσικού: Μεγάλο σοκ να πούνε σε μία γυναίκα ότι έχει καρκίνο που πλήττει τη γυναικεία φύση

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγείας της και τον καρκίνο μίλησε η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου.

«Νομίζω ότι το όχημα των αλλαγών είναι ένα πολύ μεγάλο σοκ»

Αρχικά, η Δώρα Χρυσικού είπε: «Αν μπορώ να πω κάτι για τον καρκίνο… Νομίζω ότι το όχημα των αλλαγών είναι ένα πολύ μεγάλο σοκ. Οι άνθρωποι συνήθως μετά από ένα μεγάλο σοκ αλλάζουν. Τι είναι μεγαλύτερο σοκ σε μία γυναίκα το να της πούνε ότι έχει καρκίνο κι ειδικά ένας καρκίνος που πλήττει τη γυναικεία φύση, που δεν μπορεί να κάνει παιδιά και θα πρέπει να το αποδεχτεί κι αυτό κι ότι συνεπάγεται».

Δώρα Χρυσικού για τη Γη της Ελιάς: «Ο κόσμος “με βρίζει” στον δρόμο»

«Επί της ουσίας η ασθένεια δεν σε αλλάζει»

Και πρόσθεσε: «Αυτό που κατάλαβα εγώ, μέσα από τη δική μου εμπλοκή με την ασθένεια, είναι ότι επί της ουσίας η ασθένεια δεν σε αλλάζει, τον πυρήνα αυτού που είσαι».

«Μετά την ασθένεια αυτό δεν ανέκοψε αυτό που ήθελα να κάνω, αλλά ενισχύθηκε»

«Εγώ επειδή πάντα είχα ως βάση μου και κέντρο μου τον άλλον άνθρωπο, μετά την ασθένεια αυτό δεν ανέκοψε αυτό που ήθελα να κάνω, αλλά ενισχύθηκε», συμπλήρωσε η ίδια.

Δώρα Χρυσικού: Ο καρκίνος δεν άλλαξε αυτό που ήμουν

«Οπότε αυτό ήταν ένα μάθημα που πήρα κι έτσι εξακολουθεί να είναι»

Και συνέχισε λέγοντας η Δώρα Χρυσικού: «Πολλές φορές έλεγα να κοιτάω πιο πολύ τον εαυτό μου, να με φροντίσω πιο πολύ, αλλά βλέπω ότι με μεγαλύτερη ζέση μπαίνω σε αυτά που με δονούν κι αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά. Οπότε αυτό ήταν ένα μάθημα που πήρα κι έτσι εξακολουθεί να είναι».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss