Δωροθέα Μερκούρη: Η εξομολόγηση για το bullying που βίωσε στο μόντελινγκ

Η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε στην επίδειξη μόδας που πραγματοποίησαν ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος στον ιστορικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα. Εκεί, μάλιστα, καμάρωσε την 19χρονη κόρη της Γαία Μερκούρη που έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων για το «GNTM», ενώ εξομολογήθηκε ότι όταν ήταν μοντέλο βίωσε bullying για την διαφορετική της εμφάνιση.

«Δεν ξέρω αν θα δεχόμουν μια τέτοια πρόταση»

«Δεν είχα ποτέ πρόταση για να βρεθώ σε επιτροπή ριάλιτι μόδας. Μου αρέσει να παίζω σε ταινίες και σειρές, όπως μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, οπότε η προτεραιότητα μου είναι εκείνη. Δεν ξέρω αν θα δεχόμουν μια τέτοια πρόταση» είπε αρχικά η Δωροθέα Μερκούρη.

«Δεν ήμουν πολύ αδύνατη, είχα μεγάλη μύτη, δεν είχα τις αναλογίες ενός μοντέλου που μπορούσε να κάνει πασαρέλα»

Στη συνέχεια η Δωροθέα Μερκούρη εξομολογήθηκε ότι είχε βιώσει bullying λόγω των κιλών της όταν ασχολούνταν με το modelling. Χαρακτηριστικά η ίδια είπε: «Όταν ήμουν και εγώ μοντέλο ήμουν διαφορετική, δεν ήμουν αυτό το κλασσικό μοντέλο με τις αναλογίες τις σωστές και έχω ζήσει το μπούλινγκ της διαφορετικότητας. Δεν ήμουν πολύ αδύνατη, είχα μεγάλη μύτη, δεν είχα τις αναλογίες ενός μοντέλου που μπορούσε να κάνει πασαρέλα. Δεν με έκλειναν οι σχεδιαστές και στην Ελλάδα οι σχεδιαστές με δέχτηκαν όταν περπάτησα στη Γαλλία και όταν έκανα κάποια βήματα σε άλλες χώρες. Είναι πολύ σημαντικό να δεχτούμε τη διαφορετικότητα και στην Ελλάδα».

«Κρατιέμαι και λέω, δεν θα πας στην κουζίνα να φτιάξεις μακαρόνια, πάστα»

Στην ερώτηση αν είναι αυστηρή με τον εαυτό της και την εξωτερική της εμφάνιση, η Δωροθέα Μερκούρη απάντησε: «Εγώ να κάνω σκληρή διατροφή; Δεν νομίζω. Κρατιέμαι και λέω, δεν θα πας στην κουζίνα να φτιάξεις μακαρόνια, πάστα. Δεν θα πας να φτιάξεις ζυμαρικά, μην πας, μην πας. Όλη μέρα αν σας πω πως διαπραγματεύομαι αυτό μέσα στο σπίτι μου πριν έρθω εδώ;» τόνισε κατηγορηματικά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss