Δούκισσα Νομικού: Τα βλέμματα στο «Πρωινό» – Πώς θα αντιδράσει ο Λιάγκας, ποια θα πάρει τη θέση της

Το πρόσωπο των ημερών έγινε η Δούκισσα Νομικού στο mediaκό τοπίο, μετά την αιφνίδια αποχώρησή της από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Το γυαλί φαίνεται πως… έσπασε για τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 πριν καλά-καλά αρχίσει η σεζόν για το «Πρωινό». Η φημολογία ήταν έντονη από την αρχή της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς υπήρξαν αναφορές για διαφωνία του Γιώργου Λιάγκα με την επιλογή της Δούκισσας Νομικού ως το πρόσωπο που θα αντικαθιστούσε τη Φαίη Σκορδά.
Εν τέλει, η Δούκισσα Νομικού παρουσιάστηκε στο πλευρό του παρουσιαστή, όμως, αυτό έγινε για… περιορισμένες εμφανίσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις έγινε εμφανής η απουσία «χημείας» των δύο αλλά και η αμηχανία τους, με τη φημολογία για «διαζύγιο» πριν καλά-καλά αρχίσει η σεζόν να γίνεται ολοένα και εντονότερη.

Αυτό που, αρχικά, «ψιθύριζαν» και, στη συνέχεια, «φώναζαν» άπαντες στην «πιάτσα» των Media, επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (25/9) με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1. «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1ΑΝΤ1

Η Δούκισσα Νομικού από την πλευρά της, το απόγευμα της Κυριακής (25/09) προχώρησε στην πρώτη ανάρτηση μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα. «Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss