Drape bangs: Η φράντζα που θα υιοθετήσουμε το καλοκαίρι

Η φράντζα αποτελεί μια από τις πιο stylish επιλογές για τα hair-looks μας. Είτε σε κοντό μήκος, μακρύ, ίσιο ή στο πλάι, δεν έχει καμία σημασία, αφού με αυτό το στοιχείο είναι βέβαιο ότι θα μπορούμε να απογειώνουμε πάντα τις εμφανίσεις μας. Μάλιστα, το τελευταίο καιρό, υπάρχει μια συγκεκριμένη εκδοχή των αγαπημένων μας bangs, που κάνει comeback από τα 70s και αφού κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα drape bangs που έχουν υιοθετήσει αυτή τη στιγμή όλα τα αγαπημένα μας cool girls.

Photo: @hannahjewelkohn

Πως θα υιοθετήσουμε τα drape bangs;
Τα drape bangs πλαισιώνουν τέλεια τα μάτια μας, όπως ακριβώς τα curtain bangs, μόνο που σε αυτή τη περίπτωση τα μήκη είναι XXL. Ενώ στη πρώτη εκδοχή το τελείωμα φτάνει κάτω από τα ζυγωματικά, στη δεύτερη περίπτωση «έρχεται» ως το πηγούνι. Αυτό το extra μήκος βοηθά στη δομή του προσώπου και χαρίζει ευελιξία στα χτενίσματά μας.
Μάλιστα με την συγκεκριμένη εκδοχή φράντζας, μπορούμε να υιοθετήσουμε χτενίσματα αντάξια των 90s –πολύ trendy– αλλά και να δέσουμε τα μαλλιά μας σε αλογοουρά ή σε κάποιο κότσο. Είναι δυνατόν ακόμη και να την εξαφανίσουμε εντελώς σε περίπτωση που για κάποιο λόγο αισθανόμαστε ότι θέλουμε να επιστρέψουμε στο παλιό μας hair-look που δεν είχε φράντζα. Άλλο πλεονέκτημα; Επιλέγοντας αυτό το hair-look μπορούμε να χαρίσουμε επιπλέον όγκο στα μαλλιά μας. Και το καλύτερο; Για να αποκτήσουμε τα drape bangs, τα steps είναι πολύ απλά: για όσες έχουν ήδη curtain bangs, το να τα αφήσουν απλά να μακρύνουν είναι η καλύτερη επιλογή. Διαφορετικά, μια επίσκεψη στο κομμωτήριο κρίνεται είναι απαραίτητη, τονίζοντας στον hair expert μας ότι τα μήκη πρέπει να φτάνουν μέχρι το πηγούνι μας για να αναμειγνύονται απαλά με το υπόλοιπο κούρεμά μας.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss