Δράση και ρυθμός… με γεύση Αφρικής στο νεο, επικό trailer του Black Panther

Με το Thor: Ragnarok να είναι προ των πυλών και με τα γυρίσματα του Avengers: Infinity War να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο official trailer του πολυαναμενόμενου Black Panther, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Φεβρουαρίου 2018.

Η Marvel ασταμάτητη, πλέον και με διαφορετική κινηματογραφική προσέγγιση, από όσες ταινίες προηγήθηκαν στο Marvel Cinematic Universe (MCU), κάνει το Black Panther να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, χάρη στο εντυπωσιακό του cast, στη σημασία της όσο αφορά την εκπροσώπηση στο σινεμά, αλλά και στην υπόσχεση που αφήνει για εξερεύνηση ενός νέου, διαφορετικού κόσμου από τον συνηθισμένο.

Με ενα αρμονικό πάντρεμα υψηλής τεχνολογίας και αφρικάνικης παράδοσης, η Marvel καταφέρνει να ανεβάσει τα επίπεδα ενθουσιασμού για μία από τις πιο διαφορετικές παραγωγές αυτού του κινηματογραφικού σύμπαντος.

Μετά τα γεγονότα του Captain America: Civil War, ο Βασιλιάς T’Challa επιστρέφει σπίτι, στο απομονωμένο, τεχνολογικά αναπτυγμένο αφρικάνικο έθνος της Wakanda για να υπηρετήσει ως ο νέος ηγέτης της χώρας. Ωστόσο, ο T’Challa ανακαλύπτει ότι φατρίες από το εσωτερικό της ίδιας της πατρίδας του διεκδικούν τον θρόνο. Όταν δύο αντίπαλοι συνωμοτούν για να διαλύσουν τη Wakanda, ο ήρωας γνωστός ως Μαύρος Πάνθηρας πρέπει να συνεργαστεί με τον πράκτορα της CIA, Everett K. Ross και μέλη των Dora Milaje, των ειδικών δυνάμεων της Wakanda, για να εμποδίσουν την εμπλοκή της Wakanda σε έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Στο trailer βλέπουμε τον Michael B. Jordan (Creed), ως Erick Killmonger, το αντίπαλον δέος του T’ Challa που επιστρέφει από την εξορία για να πάρει τη θέση του βασιλιά, την Lupita Nyong’ o ως Nakia, η αγαπημένη του T’Challa και μέλος της ελίτ, αποκλειστικά γυναικείας ομάδας ειδικών δυνάμεων Dora Milaje, και την Danai Gurira ως Okoye και αρχηγό της εν λόγω ομάδας. Για πρώτη φορά, το trailer ρίχνει επίσης γρήγορες ματιές στη μητέρα του Πάνθηρα, την οποία υποδύεται η μεγάλη Angela Bassett.

Μαζί με τόν Chadwick Boseman στόν ρόλο του Μαύρου Πάνθηρα, εμφανίζεται ένας στρατός από γνωστούς ηθοποιούς, όπως οι: Martin Freeman (The Hobbit), ο οποίος μπαίνει δυναμικά στο σύμπαν της Marvel σε αυτή την ταινία, ως Everett K. Ross, ο εκπρόσωπος του Κοινού Κέντρου Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας, ο Forest Whitaker ως Zuri, έναν πάλαι ποτέ πολιτικό της Wakanda, ενώ ο Andy Serkis (Lord of the Rings, Planet of The Apes) επιστρέφει μετά την εμφάνισή του στο Avengers: Age of Ultron, ως ο “κακός” Ulysses Klaue, γνωστός και ως Klaw.

Στήν σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Ryan Coogler (“Creed,” “Fruitvale Station”), ενώ έχει γράψει καί το σενάριο τής ταινίας μαζί με τόν Joe Robert Cole (“The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”).

Εμείς ψηθήκαμε… εσείς;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss