Dumbo: O Tim Burton δίνει την δική του σκοτεινή ματιά στόν αξιαγάπητο ελέφαντα της Disney (trailer)

“A beloved tale will take you to new heights.” Και πραγματικά, ο CGI ελέφαντας των παιδικών μας χρόνων… πετάει στο πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε η Disney.

Μαζί με τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, ο οποίος συνεργάζεται ξανά με την Disney, μετά την μεγάλη επιτυχία, πού τίναξε στόν αέρα την μπάνκα του box office το 2010, με την ταινία Alice in Wonderland, στή νέα, περιπετειώδης και live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν.

Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Η πάντα ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Tim Burton είναι διάχυτη σε ολη την διάρκεια του trailer, κάτι που αυξάνει τις προσδοκίες για κάτι μαγικό. Θα είναι το Dumbo η νεα μεγάλη επιτυχία των Burton και Disney; Δυστυχώς για την απάντηση θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 29 Μαρτίου του 2019… αλλά μέχρι τότε απολαύστε παρακάτω το πολύ όμορφο teaser.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει απο την Feelgood.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss