Δυνατό cast στην νέα σεζόν του True Detective – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το True Detective αποτελεί μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της περασμένης δεκαετίας όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές και είχε καταφέρει να προσφέρει πολύ δυνατές στιγμές στους θεατές.

Η πρώτη σεζόν να ήταν εξαιρετική, απολαυστική και προκάλεσε θαυμασμό, ακολούθησαν άλλες δυο, ενώ όπως έγινε και επίσημα γνωστό θα δούμε και μια τέταρτη σεζόν, κάτι που σίγουρα θα χαρoποιήσει τους fans της.
Μπορεί η σειρά να ανήκει στον Nic Pizzolatto, ωστόσο δεν θα έχει εμπλοκή καθότι έχει αποχωρήσει από το HBO, ενώ η τέταρτη σεζόν (που ανακοινώθηκε επίσημα) έχει τίτλο True Detective: Night Country. Είναι σε σενάριο των Issa Lopez (Tigers Are Not Afraid), Alan Page Arriaga (Shining Girls), παραγωγή Barry Jenkins (Moonlight), με πρωταγωνίστρια την Jodie Foster και πλέον ανακοινώθηκαν οι Kali Reis, John Hawkes (Deadwood), Christopher Eccleston (Doctor Who), Fiona Shaw (Killing Eve), Finn Bennett (The Nevers), Anna Lambe (Three Pines)
Η νέα σεζόν εκτυλίσσεται τον χειμώνα στο Ennis της Αλάσκα, εκεί όπου οι έξι άντρες από τον Αρκτικό Ερευνητικό Σταθμό Τσαλάλ εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Την υπόθεση αναλαμβάνουν οι ντετέκτιβ Liz Danvers και Evangeline Navarro, που πρέπει να ξετυλίξουν το κουβάρι και να ανακαλύψουν μερικές απίστευτες σκοτεινές αλήθειες και μυστικά που σοκάρουν.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss