Eλεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με την κόρη τους (pic)

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο γάμος τους μετρά ήδη τρία χρόνια ενώ η ευτυχία τους συμπληρώθηκε τον Απρίλιο του 2018 όταν στον κόσμο ήρθε η κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές φορές επιλέγει να μοιραστεί στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς της φίλους και να εκφραστεί με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνους.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μια ιδιαιτέρως γλυκιά δημοσίευση πρωταγωνιστές της οποίας ήταν ο σύζυγός της και η κορούλα τους. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μια φωτογραφία την οποία έχει τραβήξει η ίδια μέσα από μια μισάνοιχτη πόρτα και φαίνεται ο αγαπημένος της Θοδωρής να κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του τη μικρή Αλεξάνδρα.

“Τη βρήκα τυχαία, σκρολάροντας παλιές φωτογραφίες. Κ απλά χαμογέλασα… κ τη ποσταρα, όπως θα τη καρφίτσωνα στο ψυγείο αν την είχα σε Χαρτί” ήταν η λεζάντα με την οποία η παρουσιάστρια συνόδευσε την ανάρτησή της.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss