Eξελίξεις αναμένονται στο reboot του Blade – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Το Blade ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της δεκαετίας του ’90 στο είδος του και όχι μόνο, καθότι ο ήρωας της Marvel μεταφέρθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στην μεγάλη οθόνη και καθιερώνοντας τον Wesley Snipes στον ρόλο.

Τo franchise να έληξε άδοξα με την κακή σχέση του Wesley Snipes με τους παραγωγούς στο Blade Trinity (2004) και ενώ πολλές φορές συζητήθηκε μήπως επιστρέψει ο Wesley Snipes επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για νέα ταινία με διαφορετικό πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ήρωα.

Η Marvel έχει ανακοινώσει και επίσημα πως θα γίνει νέα ταινία Blade και ο πρωταγωνιστής της θα είναι ο Mahershala Ali. Ενώ αρχικά είχε παρουσιαστεί στην Phase 4 της Μarvel, τελικά όμως υπάρχει η οριστική είδηση ότι δεν ανήκει σε αυτή και θα μπεί στην επόμενη, ωστόσο πλέον η αλήθεια είναι πως υπάρχουν ανακατατάξεις με τα όσα συμβαίνουν λόγω της πανδημίας.

Έχουμε καιρό να ακούσουμε κάτι για το reboot του Blade, ωστόσο θα έχουμε εξελίξεις, μιας και αρχίζει και κινητοποιείται ψάχνοντας για σεναριογράφους, ώστε σιγά σιγά να αρχίζει η παραγωγή να ετοιμάζεται, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο κομμάτι, για να δρομολογηθούν και τα υπόλοιπα. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνουν τα γυρίσματα ή θα προβληθεί, ωστόσο αρχίζουν και γίνονται κάποιες κινήσεις ως προς το περιεχόμενο της για να κερδηθεί και χρόνος που έχει χαθεί με τις συνέπειες της πανδημίας.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss