Έδειξε χαρακτήρα και πέρασε στα προημιτελικά η Σάκκαρη

WTA

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει στη διάρκεια του αγώνα με την Τατιάνα Μαρία για το US Open | 29 Αυγούστου 2022 © 2022 AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

Η Μαρία Σάκκαρη αν και βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ ανέβασε την απόδοση της και εν τέλει επικράτησε με 2-1 σετ (3-6, 6-2, 6-3) της Ρους και προκρίθηκε στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά στην Πάρμα όπου θα βρει απέναντι της την Ζανέφσκα.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) κέρδισε την Αράντσα Ρους (Νο114) με 2-1 σετ (3-6, 6-2, 6-3) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά στην Πάρμα.

Η Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε για να πάρει τη νίκη-πρόκριση καθώς βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ αλλά εν συνεχεία ανέβασε την απόδοση της και πήρε τα δύο σετ και τη νίκη. Η Σάκκαρη στις “8” θα αντιμετωπίσει την Ζανέφσκα από το Βέλγιο.

Αυτή τη φορά, το έργο της ήταν ακόμη πιο δύσκολο, μιας και τα νεύρα της ήταν τεντωμένα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μετά από δύο κακές αποφάσεις του διαιτητή. Παρ’ όλα αυτά, τα κατάφερε. Δείχνοντας χαρακτήρα, κέρδισε 11 από τα 15 γκέιμς που παίχτηκαν μετά το 1ο σετ και επικράτησε.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss