Εδώ είναι οι υποστηριζόμενες συσκευές

Από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone X με την εγκοπή, η Apple δεν επέτρεψε στους χρήστες να εμφανίσουν το ποσοστό της μπαταρίας τους απευθείας στη γραμμή κατάστασης, αναγκάζοντάς τους να σύρουν προς τα κάτω στο Κέντρο Ελέγχου για να ρίξουν μια ματιά στο τρέχον επίπεδο μπαταρίας τους.

Με την κυκλοφορία του iOS 16 σε λίγες μόνο εβδομάδες, αυτό πρόκειται να αλλάξει. Η πέμπτη έκδοση beta για προγραμματιστές του iOS 16 περιλαμβάνει μια νέα εναλλαγή που επιτρέπει στους χρήστες να εμφανίζουν πάντα το ποσοστό της μπαταρίας τους στη γραμμή κατάστασης.
Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, η ένδειξη της μπαταρίας και το ποσοστό γίνονται κίτρινα και όταν η μπαταρία είναι χαμηλή, γίνεται κόκκινο. Όταν φορτίζετε το iPhone σας, γίνεται πράσινο. Το ποσοστό της μπαταρίας είναι ορατό στη γραμμή κατάστασης σε όλο το σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης κλειδώματος.

Όλα τα κορυφαία iPhone από το iPhone X έχουν εγκοπή, ωστόσο δεν θα αποκτήσουν όλοι οι πελάτες iPhone με εγκοπή αυτή τη νέα δυνατότητα. Ακολουθεί η λίστα των iPhone που θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να εμφανίζουν το ποσοστό της μπαταρίας απευθείας στη γραμμή κατάστασης:

iPhone 13 Pro MaxiPhone 13 ProiPhone 13iPhone 12 Pro MaxiPhone 12 ProiPhone 12iPhone 11 Pro MaxiPhone 11 ProiPhone XS MaxiPhone XSiPhone X

Όλα τα άλλα iPhone, συμπεριλαμβανομένων των μικρότερων iPhone 13 mini και iPhone 12 mini, του iPhone 11 και του iPhone XR, δεν έχο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss