Έφη Αλεβίζου: «Ο Βασίλης είναι μια σταθερά στη ζωήn μου»

Η Έφη Αλεβίζου, η παρουσιάστρια του «Alpha Παντού», παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα με απόλυτη ευθύτητα και ειλικρίνεια.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

  • Επιζητείς τη σταθερότητα προσωπικά και επαγγελματικά;

«Ναι, σε μεγάλο βαθμό. Πριν από λίγες μέρες με τον σύζυγό μου κλείσαμε δέκα χρόνια γάμου. Και μπορεί φέτος να μην κάναμε το μεγάλο πάρτι που θα θέλαμε λόγω κορονοϊού –ελπίζω να κάνουμε του χρόνου–, αλλά ο Βασίλης είναι μια σταθερά στη ζωή μου σε τέτοιο βαθμό, που νομίζω ότι είμαστε μαζί… από πάντα! Το ίδιο μάλλον συμβαίνει και στα επαγγελματικά. Μου αρέσει η σιγουριά, η οικειότητα, η άνεση που σου προσφέρει ένα γνώριμο περιβάλλον».

  • Θα μπορούσες και να πάρεις σύνταξη από τον Αlpha;

«Ε, πλησιάζω σιγά σιγά. (Γελάει.) Είμαι στον Alpha δεκαεπτά χρόνια. Νομίζω ότι την έχω άνετα μια 10ετία ακόμα».

  • Μια και ανέφερες τον σύζυγό σου, τον δημοσιογράφο Βασίλη Παπανδρέου, να υποθέσω ότι γνωριστήκατε στη δουλειά;

«Γνωριστήκαμε το 2006 στις σκάλες του Rock ‘n’ Roll στο Κολωνάκι, όπως φαντάζομαι και χιλιάδες ζευγάρια. Ζούμε μαζί από το 2010 και περνάμε καλά. Ακούγεται κλισέ και προφανώς έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά πραγματικά περνάμε καλά. Το «”μόνο πρόβλημα” είναι ότι ο Βασίλης θέλει να βγαίνουμε ιδανικά κάθε μέρα, ενώ εγώ είμαι περισσότερο του καναπέ και του Netflix».

«Ακούγεται κλισέ και προφανώς έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά πραγματικά περνάμε καλά»

  • Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά τού να κάνεις την ίδια δουλειά με τον σύντροφό σου;

«Προσωπικά, βρίσκω μόνο θετικά. Ξέρουμε και οι δύο ότι τα ωράρια είναι απαιτητικά, ο ανταγωνισμός μεγάλος και η πίεση πολλές φορές τεράστια. Ο Βασίλης ευτυχώς είναι πιο χαλαρός από εμένα, πάντα έτοιμος για βόλτες και αθεράπευτα αισιόδοξος, οπότε ισορροπούμε μια χαρά».

  • Πες μου μια μεγάλη αλήθεια που συνοδεύει τις παρουσιάστριες των ειδήσεων.

«Ότι κοιτάζουμε τα μαλλιά μας στην κάμερα περίπου εκατό φορές σε κάθε δελτίο». (Γελάει.)

  • Και έναν μύθο;

«Ότι φοράμε όλη μέρα τακούνια και φορέματα και κυκλοφορούμε σαν να είμαστε έτοιμες για δεξίωση στους διαδρόμους του καναλιού».

  • Η δημοσιογραφία πώς προέκυψε; Πόσο επεισοδιακή ήταν η πρώτη σου εμφάνιση στον αέρα;

«Είχα πάει την πρώτη μέρα που έπιασα δουλειά στη σύσκεψη του δελτίου και ο Νίκος Χατζηνικολάου, τότε διευθυντής ειδήσεων του Alpha, μου είπε μόλις τελειώσαμε: “Έφη, πήγαινε στο μακιγιάζ, βγαίνεις στον αέρα”. Δεν αντέδρασα. Νόμιζα ότι μιλάει σε κάποια άλλη Έφη… Ήταν τόσο απότομο, τόσο ξαφνικό και αναπάντεχο, που δεν πρόλαβα να αγχωθώ. Θυμάμαι όμως, σαν τώρα, να κατεβαίνω στο στούντιο και στους διαδρόμους και να στέλνω σαν τρελή SMS στους φίλους μου και στην οικογένειά μου ότι σε πέντε λεπτά βγαίνω στην τηλεόραση».

«Ήταν τόσο απότομο, τόσο ξαφνικό και αναπάντεχο, που δεν πρόλαβα να αγχωθώ»

  • Υπάρχει κάπου αυτό το βίντεο της πρώτης σου τηλεοπτικής εμφάνισης; Κοιτώντας το τώρα γελάς αμήχανα ή θέλεις να το εξαφανίσεις;

«Σίγουρα γελάω, γιατί ήμουν τρομερά μαυρισμένη, με πλατινέ μαλλιά, όπως δηλαδή άρμοζε στη μόδα του 2004. Αλλά όχι, δεν θέλω να το εξαφανίσω. Δεν θέλω να εξαφανίσω, ούτε να αλλάξω το παρελθόν. Σίγουρα ήμουν πιο ξέγνοιαστη τότε, όπως και όλη η Ελλάδα νομίζω εκείνο».

  • Ποια μεγάλα γεγονότα έχεις παρουσιάσει στον αέρα και ποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις κλήθηκες να διαχειριστείς;

«Είναι τόσο, μα τόσο πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Ειλικρινά, πιστεύω ότι μόνο επίσκεψη εξωγήινων στη Γη δεν έχω παρουσιάσει! Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι όμως, θα επέλεγα την ημέρα που η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε –και επίσημα– ως εγκληματική οργάνωση. Ήταν μια στιγμή ανακούφισης για όλους μας. Σαν να σβήσαμε αυτή την κηλίδα ντροπής που είχε πάνω της η γενιά μας».

«Ήταν μια στιγμή ανακούφισης για όλους μας»

  • Υπάρχει κάποια άλλη παρουσιάστρια με την οποία μπορεί να σε έχουν μπερδέψει κατά καιρούς;

«Η κόρη μιας φίλης μας “με χαιρετάει” κάθε φορά που βλέπει τη Ζέτα Μακρυπούλια στην τηλεόραση». (Γελάει.)

  • Ανήκεις σε εκείνες τις γυναίκες που προσπαθούν να διατηρήσουν την ομορφιά και τη νεότητά τους και με ιατρική βοήθεια;

«Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να μου αρέσει η εικόνα μου, αρκεί ο καθρέφτης να θυμίζει εμένα και όχι μια παραμορφωμένη εικόνα. Αν με ρωτάς αν έχω πλαστικό, ναι, έχω και… τα λέμε πού και πού! Τον εμπιστεύομαι απόλυτα όταν θα μου πει αν και τι πρέπει να «πειράξω» πάνω μου. Δεν το θεωρώ κακό. Το αντίθετο. Θέλω να αρέσω στον σύζυγό μου και, κυρίως, θέλω να μου αρέσω».

«Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να μου αρέσει η εικόνα μου, αρκεί ο καθρέφτης να θυμίζει εμένα και όχι μια παραμορφωμένη εικόνα»

Η συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και τη Φανή Πλατσατούρα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss