Έφη Παπαθεοδώρου: Δεν είχα χτυπήσει πολλές πόρτες, γιατί δεν είχα οικονομική ανάγκη

Η Έφη Παπαθεοδώρου έκανε αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα της, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο» 4 και σην δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα για την «Θεοπούλα» από την επιτυχημένη σειρά «Παρά Πέντε» και τις απορρίψεις που βίωσε την πορεία της.

Έφη Παπαθεοδώρου: Η εξομολόγησή της για την Ειρήνη Κουμαριανού και το “Παρά  Πέντε” | Zappit

«Αυτό που με ικανοποίησε ήταν ότι επιτέλους μπορούσα να δίνω στον κόσμο αυτό που είχα από την φύση»

«Αυτήν την γιαγιά ήθελαν να την έχουν όλα τα παιδιά. Δεν ήταν γκρινιάρα γιαγιά, αλλά τρελή. Έχω πολλά στοιχεία της. Λέω πράγματα που θα έπρεπε να βουτήξω πρώτα την γλώσσα στο μυαλό μου και μετά λέω “ωχ τι είπα;”», ανέφερε αρχικά η Έφη Παπαθεοδώρου.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που με ικανοποίησε ήταν ότι επιτέλους μπορούσα να δίνω στον κόσμο αυτό που είχα από την φύση μου. Το γέλιο και το δάκρυ σαν ηθοποιός. Αυτό ήταν μεγάλη ικανοποίηση και κάπου πήρα και την εκδίκησή μου, γιατί με είχαν αποκλείσει πολλές φορές».

Έφη Παπαθεοδώρου: Η αποκάλυψη για την παρέα του «Παρά πέντε» που θα  συζητηθεί

«Είναι πληγή μεγάλη που δεν μπορούσα να την αντέξω»

«Προφανώς δεν ήμουν εμφανισιακά η γκόμενα. Δεν τους πήγαινα, ήθελαν κάτι άλλο και διάφορα άλλα πράγματα που δεν τα βλέπουν σε εμένα. Δεν είχα χτυπήσει πολλές πόρτες, γιατί δεν είχα οικονομική ανάγκη», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν ήθελα να εξευτελίζομαι. Ξέρεις τι είναι ένα νέο παιδί να χτυπά την πόρτα, να σε έχουν στην σειρά, να σου λένε σας ευχαριστούμε πολύ και θα σας ειδοποιήσουμε; Είναι πληγή μεγάλη που δεν μπορούσα να την αντέξω», σχολίασε επίσης η Έφη Παπαθεοδώρου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss