Έφη Πίκουλα: Δεν μπορώ να ακούω ότι κάποια πήγε βράδυ στο σπίτι σκηνοθέτη – Αυτός φταίει ή εσύ;

Στο ελληνικό #metoo αναφέρθηκε η Έφη Πίκουλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξέφρασε την απορία της για το θέμα.

«Αν και από τις δύο πλευρές αντιμετωπίζεται λογικά και υπεύθυνα, δεν θα γίνονται αυτά»

«Με όλο αυτό που γίνεται έχει χαθεί το φλερτ. Στην δική μου εποχή ήταν πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Εάν δεν υπήρχε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά, δεν γινόταν τίποτα. Αυτό το πιστεύω. Στην εποχή μου ήταν πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Εγώ δεν δέχθηκα ποτέ. Μια φορά κάτι πήγε να γίνει με έναν σκηνοθέτη που έκλεισε την πόρτα όταν μπήκα στο γραφείο του αλλά ήμουν τόσο επιθετική εγώ, που αμέσως τον απώθησα και σηκώθηκα κι έφυγα. Αν και από τις δύο πλευρές αντιμετωπίζεται λογικά και υπεύθυνα, δεν θα γίνονται αυτά» είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα.

«Μα, βράδυ Σάββατο πας στο σπίτι του ηθοποιού;»

«Έχω ακούσει πάρα πολλά. Πήγε λέει το βράδυ στο σπίτι σκηνοθέτη ή ηθοποιού για να της διαβάσει το κείμενο. Μα, βράδυ Σάββατο πας στο σπίτι του ηθοποιού; Φταίει αυτός ή εσύ;», αναρωτήθηκε η Έφη Πίκουλα.

«Αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις, εγκληματικές συμπεριφορές»

Και συνέχισε λέγοντας για τις συμπεριφορές των κατηγορούμενων ηθοποιών: «Ακουγόντουσαν πάρα πολύ αυτά αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Λυπάμαι για αυτό. Αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις, εγκληματικές συμπεριφορές. Θέλει να επέμβει ο εισαγγελέας χωρίς να δικάζουμε όλοι οι υπόλοιποι».

Γιατί δεν χρησιμοποιεί το επίθετο «Βουγιουκλάκη»;

Η Έφη Πίκουλα είναι παντρεμένη με τον αδερφό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Τάκη όμως εκείνη παρόλο που πήρε το επίθετο του συζύγου της, όπως είθισται τότε, δεν το χρησιμοποιεί στην επαγγελματική της πορεία. «Όσο είσαι στο χώρο και ζούσε και η Αλίκη, είναι ιεροσυλία να λέω ότι λέγομαι Έφη Βουγιουκλάκη. Αν σταματήσω το θέατρο μπορεί να το χρησιμοποιήσω και να λέω ότι λέγομαι Έφη Βουγιουκλάκη» είπε η Έφη Πίκουλα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss