Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια του Κυνόδοντα, Μαίρη Τσώνη

Ένας νέος άνθρωπος και ιδιαίτερα ταλαντούχος έφυγε σήμερα από την ζωή πολύ πρόωρα. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαίρη Τσώνη έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Κυνόδοντας.

Ακόμα παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της.

Η Μαίρη Τσώνη γεννήθηκε στην Λειβαδιά και έμενε στα Εξάρχεια ενώ συμμετείχε και στο συγκρότημα Μary & The Boy. Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της γεννήθηκε στην Αθήνα, στο «Αλεξάνδρα» και μεγάλωσε στη Λειβαδιά μέχρι τα 12 και μετά πήγε στην Κρήτη, στα Χανιά, μέχρι τα 16 της.

Μετά πέρασε στην Κρατική Σχολή Χορού, στο φυτώριο, και ήρθε στην Αθήνα. Τέλειωσε το λύκειο και πήγε στο Λονδίνο, σε μια σχολή μιούζικαλ, στο Dance Attic. Τότε προέκυψαν οι Mary and The Boy και γύρισε στην Ελλάδα.

Στον Κυνόδοντα έπαιζε τη μικρή κόρη της δυσλειτουργικής οικογένειας, η οποία έχει ένα κόλλημα με την ιατρική, ασχολείται τα βιβλία που της φέρνει ο πατέρας της.

Σε μικρότερους ρόλους είχε παίξει στο σινεμά στο Κακό, στο Κακό στην Εποχή των Ηρώων του Γιώργου Νούσια, στο Artherapy του Νίκου Περάκη και στα Οπωροφόρα της Αθήνας του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss