Έγινε καί αυτό: Ταινία έκοψε μόνο ένα εισιτήριο στη Βρετανία και σπάει κάθε αρνητικό ρεκόρ

Ο κινηματογράφος δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Ταινία που έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο, τήν είδε μόνο ένας θεατής. Ο λόγος γιά την νέα ταινία του Shia LaBeoufMan Down“, που μάλλον σπάει κάθε αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων.

Το φιλμ κυκλοφόρησε σε μόνο έναν κινηματογράφο στο Burnley, και σύμφωνα με το Varitey και τις πληροφορίες του box office πέτυχε να προσελκύσει μόνο έναν θεατή. Η τιμή του εισιτηρίου ήταν , που σημαίνει ότι η ταινία έχει απέφερε συνολικά ακριβώς τόσο στα ταμεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως το φιλμ κυκλοφόρησε ψηφιακά σε επιλογή on demand σχεδόν ταυτόχρονα, καθιστώντας την πρεμιέρα μάλλον ανώφελη ενώ κυκλοφορεί σε DVD και Blu-ray τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με την Guardian.
Η ταινία προβλήθηκε στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας και του Τορόντο πετυχαίνοντας όμως αρνητικές κριτικές. Βέβαια τα πήγε λίγο καλύτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφέροντας συνολικά $ 454.490. Kαι πάλι όμως, το άνοιγμα με ένα εισιτήριο είναι κάτι που μάλλον δεν έχει καταγραφεί ξανά…

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss