Έγινε teased Xiaomi με Snapdragon 8+ Gen 1 κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα, ίσως είναι το Xiaomi 12 Ultra

Σε μια ανάρτηση στο Weibo, ο Lei Jun προσθέτει ότι το Snapdragon 8+ Gen 1 με την κωδική ονομασία 8475 είναι ένα σημαντικό άλμα στην απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας. Ο επεξεργαστής κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και η Xiaomi και η Qualcomm έχουν αφιερώσει χρόνο στην προσαρμογή και τον εντοπισμό σφαλμάτων.

Το Snapdragon 8+ Gen 1 είναι μια βελτιωμένη έκδοση του περσινού Snapdragon 8 Gen 1. Βασίζεται στη διαδικασία των 4nm της TSMC και περιλαμβάνει τρεις αρχιτεκτονικές συμπλέγματος υπερ-μεγάλου πυρήνα Cortex X2, μεγάλου πυρήνα A710 και A510 μικρού πυρήνα.

Προηγούμενες αναφορές δείχνουν ότι το Xiaomi 12 Ultra θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1. Ωστόσο, δεν είναι σαφές ποια θα είναι η πρώτη μάρκα που θα ανακοινώσει ένα smartphone με το εν λόγω chipset. Οι Motorola, OnePlus, ASUS, Realme και iQOO λέγεται επίσης ότι εργάζονται σε τηλέφωνα με Snapdragon 8+ Gen 1 που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους 1-2 μήνες.

Το Xiaomi 12 Ultra θα έρθει ως ο διάδοχος του Mi 11 Ultra 5G του περασμένου έτους. Η μάρκα έχει ήδη συνεργαστεί με τον θρυλικό κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών Leica για την ανάπτυξη δυνατοτήτων απεικόνισης στην επερχόμενη ναυαρχίδα της το Xiaomi 12 Ultra.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss