Εγκεφαλικό υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης και λέγεται πως είναι σε σοκαρή κατάσταση – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Eδώ και καιρό βρίσκεται στην φυλακή ο ηθοποιός και υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/7) στην νευρολογική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας σε θάλαμο κρατουμένων.

Η υγεία του ολοένα κι επιδεινώνεται, ένιωσε αδιαθεσία, μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του σώματός του και ζήτησε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τον μεταφέρουν στο ιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού. Από εκεί έφυγε τα ξημερώματα για το Κρατικό της Νίκαιας, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό. Πιθανολογείται ότι ενδεχομένως υπέστη υπεργλυκαιμία λόγω του ότι είναι διαβητικός κι έπαθε το ισχαιμικό επεισόδιο. Μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι ενδεχομένως να χρειαστεί να χειρουργηθεί, ενώ είπε ότι ο πελάτης του «μπορεί και να πεθάνει».
Δήλωσε στον Alpha: «Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss