Έγκλημα – Καβάλα: Αυτός είναι ο 52χρονος που «γάζωσαν» στη Χρυσούπολη – Πού στρέφονται οι έρευνες

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας από την άγρια δολοφονία ενός 52χρονου πατέρα δύο παιδιών στην Χρυσούπολη – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών – Τι λέει στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης

Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 52χρονος, ο οποίος, νωρίς το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο από τα πυρά αγνώστων που φαίνεται πως του είχαν στήσει καρτέρι έξω από επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρου στη Χρυσούπολη Καβάλας, όπου εργαζόταν.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ή οι δράστες περίμεναν τον 52χρονο να έρθει στη δουλειά του γύρω στις 6 το πρωί και μόλις αυτός βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την αναζήτηση του δράστη (ή των δραστών) της άγριας δολοφονίας.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Newsbomb.gr, ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών και ήταν επιστάτης σε εργοστάσιο μαρμάρου.
«Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες από την αστυνομία. Ο άνθρωπος πήγαινε στην δουλειά του όπως κάθε μέρα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο», ανέφερε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Νέστου, Καβάλας.

Και πρόσθεσε: «από αυτά που ακούγονται μάλλον το έγκλημα δεν οφείλεται σε οικονομικές αλλά σε προσωπικές διαφορές».
Για τον λόγο αυτό νεότερες πληροφορίες αναφέρουν οι ΕΛΑΣ στρέφει τις έρευνές της στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss