Έγκλημα στη Ρόδο: Στραγγαλισμένος και μόνο με το εσώρουχο βρέθηκε ο 46χρονος

Ο 46χρονος εργολάβος εντοπίστηκε σε ερημικό δρόμο μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 46χρονου εργολάβου στην Ρόδο, ο οποίος όπως αναφέρεται από τοπικά μέσα βρέθηκε στραγγαλισμένος και φορώντας μόνο το εσώρουχό του.
Ο 46χρονος εντοπίστηκε σε ερημικό δρόμο μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου, κοντά στο γήπεδο του Ψίνθου μισόγυμνος, σύμφωνα με τη Ροδιακή.

Όλες οι ενδείξεις και τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια
Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοκρατικής, ο θάνατος επήλθε από στραγγαλισμό με σκοινί ενώ έχει συλληφθεί και ο γιος του αυτουργού για συνέργεια καθώς φέρεται να τον βοήθησε με την μεταφορά του πτώματος.

Μετά από εξαντλητική προανάκριση που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας ο 53χρονος ξενοδόχος της δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας που προσήχθη, ομολόγησε ότι σκότωσε τον 46χρονο πατέρα τριών παιδιών.

Το θύμα, Τζάνη Τοπάλυ, υπήκοος Αλβανίας, είχε ραντεβού το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου 2022 με τον ξενοδόχο, προκειμένου να του δώσει οφειλόμενα στο πλαίσιο συμφωνίας που είχαν συνάψει.
Το χρονικό της υπόθεσης
Ο 46χρονος εργολάβος αγνοούταν από το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου, με την αστυνομία να αναζητεί τα ίχνη του.
Οι αρχές βρήκαν στοιχεία από καταθέσεις, έλεγχο μαγνητοσκοπήσεων από κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων και την σήμανση. Συγκεκριμένα, ο 46χρονος εντοπίστηκε σε κάμερα ασφαλείας περιπτέρου την 22.28 ώρα της Κυριακής να αγοράζει τσιγάρα και να μιλά έντονα στο κινητό του τηλέφωνο με άγνωστο.

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δακτυλοσκόπησαν το αυτοκίνητο του 46χρονου, ένα 4×4 μάρκας Honda CRV, χρώματος μπλέ, που βρέθηκε με ανοικτά τα παράθυρα και χωρίς τα κλειδιά στις Καλυθιές σε σημείο κοντά στα μάρμαρα της περιοχής.
Η κατάθεση ενός στρατιωτικού, ο οποίος τον είδε μαζί με άλλα δύο άτομα στο αυτοκίνητό του έριξε περισσότερο φως στην υπόθεση. Τελικά, το άψυχο σώμα του 46χρονου βρέθηκε σε ερημικό δρόμο μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου.
Όπως ανέφερε η Δημοκρατική, ο 46χρονος είχε ανοικτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει τα οφειλόμενα σ’ αυτόν από δ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss