Έγκλημα στην Ηλεία: Αναζητούν κίνητρο και όπλο για να φθάσουν στον δολοφόνο

Οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν το όπλο του εγκλήματος και το κίνητρο του δολοφόνου.

Δύο από τα βασικά κομμάτια εξακολουθούν να αναζητούν οι Αρχές προκειμένου να συμπληρώσουν το πάζλ της άγριας δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο σπίτι του στην Εφύρα, από τον μεγαλύτερο αδελφό του.
Σίγουρα αυτό που θα δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις είναι το φονικό όργανο με το οποίο ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 68χρονου κατάφερε 40 τραύματα στο θύμα, το οποίο παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εικάζουν ότι πρόκειται για ένα μακρύ ξύλο που παραπέμπει είτε σε καδρόνι είτε σε τάβλα, το οποίο ο δράστης μπορεί μετά την αποτρόπαια πράξη του είτε να έκρυψε επιμελώς είτε να το εκσφενδόνισε σε κάθε πιθανό ή απίθανο μέρος το οποίο σε συνδυασμό με την πυκνή βλάστηση της περιοχής είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί.

Το κίνητρο του «δικού» του ανθρώπου

Το δεύτερο ζήτημα που εξετάζουν οι Αρχές είναι το κίνητρο που μπορεί να είχε ο δράστης της δολοφονίας του 68χρονου άνδρα, αφού τόσο δια στόματος συγγενών όσο και των συγχωριανών του, ο εκλιπών δεν είχε ιδιαίτερες κόντρες με κάποιον, ούτε υπήρχε κάποιος προφανής λόγος να θέλει κάποιος το κακό του.
Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος μετά από τις σπουδές του στην Γαλλία, βρέθηκε στην Σουηδία όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά. Εκεί είχε ένα τροχαίο, και μετά από λίγο καιρό συνταξιοδοτήθηκε και επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο εκλιπών ήταν αυτάρκης, και όπως χαρακτηριστικά, δήλωσαν όσοι τον γνώριζαν δεν είχε ανάγκη από κανέναν αφού εκτός των άλλων λάμβανε δύο συντάξεις: Μία από την Ελλάδα και μία από τη Σουηδία, όπου είχε εργαστεί ως αρχιτέκτονας για πολλά χρόνια.
Μπορεί η σχετικά καλή οικονομική του κατάσταση, να αποτέλεσε το κίνητρο του δολοφόνου; Ασφαλώς και αυτό το σενάριο εξετάζεται ενδελεχώς από την αστυνομία, η οποία εξακολουθεί να έχει στραμμένο το βλέμμα της σε άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του, αφού όπως ακούστηκε χαρακτηριστικά από αξιόπιστη αστυνομική πηγή «κατά 99,9%, δικός του άνθρωπος τον έφαγε».
Προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη…

Την ίδια ώρα, οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του 68χρονου συνταξιούχου σοκάρουν και βάζουν στο τραπέζι το ενδεχόμενο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss