Έγκυος αποπειράθηκε να πηδήξει από το παράθυρο για να ξεφύγει από τον βίαιο σύζυγο της

Δραματικές και άκρως συγκλονιστικές οι εικόνες που παρουσιάζονται σε βίντεο το οποίο αποτυπώνει την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν τα θύματα της έμφυλης – οικογενειακής βίας, καθώς βλέπουμε μια έγκυο γυναίκα να πασχίζει να ξεφύγει από τον βίαιο σύζυγο της, με μόνη λύση, την έσχατη, να κάνει απόπειρα να πηδήξει από το παράθυρο για να σωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα από την Βραζιλία δίνει τη δική της μάχη για να ξεφύγει από τον κακοποιητικό άνδρα της. Το παράθυρο ανοίγει και ξαφνικά ο έξω κόσμος βλέπει για μερικά δευτερόλεπτα από τον εφιάλτη που ζει αυτή η γυναίκα, αλλά και χιλιάδες άλλες γυναίκες που κακοποιούνται από τους συζύγους τους.

η γυναίκα στο παράθυρο μαζί με τον σύζυγο
© Twitter

Το 35χρονο θύμα, το οποίο βρίσκεται στην 10η εβδομάδα κύησης, φτάνει στο σημείο να προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο του σπιτιού της που βρίσκεται στον 2ο όροφο.

Η Maria Jose – όπως φαίνεται και στο βίντεο – την πρώτη φορά βγάζει το πόδι της έξω από το παράθυρο, ενώ ο σύζυγός της την τραβάει βίαια μέσα στο διαμέρισμα.

Μετά από λίγη ώρα ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail, η γυναίκα εμφανίζεται και πάλι στο παράθυρο και φαίνεται να γέρνει προς τα πίσω, την στιγμή που ο σύζυγός της είναι από πάνω της και την απειλεί.

ανάρτηση Daily Mail στο Twitter
© Twitter

Ευτυχώς, οι γείτονες δεν το άφησαν να περάσει, αλλά ούτε «κοίταξαν τη δουλειά τους» και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Ο σύζυγός της φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι εξοργίστηκε επειδή βρήκε ένα σημείωμα που είχε γράψει η σύζυγός του, με το οποίο ζητούσε βοήθεια.

Με πληροφορίες: www.rosa.gr και www.dailymail.co.uk

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss