Είδη οργασμού: Τι σημαίνει ο καθένας και πώς θα τον πετύχεις;

Είδη οργασμού: Τι σημαίνει ο καθένας και πώς θα τον πετύχεις;

Όπως κι αν φτάνεις στον οργασμό, σίγουρα θα νιώσεις εκπληκτικά! Μάθε λοιπόν ποια είδη οργασμού υπάρχουν και προσπάθησε να τα ξεχωρίσεις.

Ο κλειτοριδικός οργασμός

Είναι το αποτέλεσμα της πίεσης στην κλειτορίδα και ο πιο απλός τρόπος για  να φτάσουν πολλές γυναίκες σε οργασμό. Η κλειτορίδα έχει περισσότερες νευρικές απολήξεις από κάθε άλλο μέρος του σώματος!

Ο κολπικός οργασμός

Υπάρχουν δύο τρόποι για να φτάσεις στην κορύφωση κολπικά: διεγείροντας τον τράχηλο (η καλύτερη στάση είναι να είσαι ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα) και διεγείροντας το αμφιλεγόμενο ακόμη σημείο G, το οποίο κάποιοι ειδικοί περιγράφουν ως μια ευαίσθητη περιοχή κατά μήκος του εμπρόσθιου κολπικού τοιχώματος. Για να φτάσεις εκεί, ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα. Ο σύντροφός σου θα είναι καθιστός, ώστε να διεισδύει με ανοδική γωνία. Ενώ ο κλειτοριδικός οργασμός είναι πιο εστιασμένος, ο κολπικός είναι πιο βαθύς και προκαλεί πιο εκτεταμένο ρίγος.

Ο ανάμεικτος οργασμός

Όταν διεγερθούν ταυτόχρονα  η κλειτορίδα, ο κόλπος και ο τράχηλος, ίσως έχεις «ανάμεικτο» οργασμό, που είναι πιο έντονος, επειδή η σύσπαση των μυών στο εσωτερικό είναι πιο εκτεταμένη. Για να τον πετύχεις, χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου ή ένα δονητή για να διεγείρεις την κλειτορίδα κατά τη διάρκεια της πράξης.

Οι πολλαπλοί οργασμοί

Κάποιες (τυχερές) γυναίκες μπορούν να έχουν αλλεπάλληλες κορυφώσεις, με διαφορά μερικών μόνο λεπτών. Το αν έχεις δεύτερο ή τρίτο εξαρτάται από το τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Κάποιες προτιμούν την ασταμάτητη διέγερση, ενώ άλλες νιώθουν ευαισθησία και χρειάζονται διάλειμμα για να μειωθεί. Για να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για πολλαπλούς οργασμούς, εξασκήσου στις ασκήσεις Κέγκελ: δυναμώνουν τους μυς που χρησιμοποιείς για να φτάσεις στην κορύφωση και αυξάνουν την πιθανότητα οργασμού.

Η γυναικεία εκσπερμάτιση

Ναι, και οι γυναίκες μπορούν να εκσπερματώσουν! Δεν είναι, όμως, τόσο συνηθισμένο όσο στους άνδρες και παραμένει ακόμη μυστήριο το γιατί συμβαίνει. Κάποιες γυναίκες μπορούν να εκσπερματώσουν με κλειτοριδική διέγερση, άλλες χρειάζονται κολπική διείσδυση, ενώ άλλες το κάνουν ακόμη και χωρίς να φτάσουν στην κορύφωση.

Ήξερες ότι…

Α. Το 76% των γυναικών έχουν υποκριθεί οργασμό. Έτσι, όμως, ο σύντροφός σου δε θα μπορεί να διακρίνει τι σε φτιάχνει πραγματικά.

Β. Το 49% των γυναικών αυνανίζονται για να έρχονται σε οργασμό. Κάν’ το! Όταν ξέρεις τι θέλεις, έχεις οργασμό εγγυημένο.

Διάβασε επίσης: 20 top δεδομένα για τον οργασμό (που θα σε βοηθήσουν)!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss