Έιμι Γουάινχαουζ: Νέο ντοκιμαντέρ του BBC

Νέο ντοκιμαντέρ, με αφορμή την επέτειο 10 ετών από τον θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ, βρίσκεται προ των πυλών, με μαρτυρίες τόσο της οικογένειας της σπουδαίας τραγουδίστριας, όσο και των φίλων της.

Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, οι δικοί της άνθρωποι αναπολούν την Έιμι Γουάινχαουζ, ενώ γίνονται αναφορές για την «εκτόξευσή» της στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, αλλά και τη μάχη της με τον εθισμό.

Έιμι Γουάινχαουζ

Έιμι Γουάινχαουζ:  Η αφηγήτρια

Με αφηγήτρια τη μητέρα της Τζάνις Γουάινχαουζ Κόλινς, το ντοκιμαντέρ “Reclaiming Amy” παρουσιάζει βίντεο με οικογενειακές στιγμές, οικογενειακές φωτογραφίες και συνεντεύξεις με στενούς φίλους, που θυμούνται τις πιο ευτυχισμένες αλλά και πιο σκοτεινές στιγμές της έξι φορές νικήτριας των βραβείων Γκράμι.

Η Γουάινχαουζ-Κόλινς, η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, σπανίως μιλά δημόσια σχετικά με την κόρη της, όμως μοιράζεται τη δική της εκδοχή των γεγονότων στο ντοκιμαντέρ, που δημιουργήθηκε για λογαριασμό του BBC Two και BBC Music και θα προβληθεί την Παρασκευή.

«Κοιτάζω πίσω στο παρελθόν τώρα και συνειδητοποιώ πόσο λίγα καταλαβαίναμε», λέει η Γουάινχαουζ-Κόλινς στην ταινία.

«Ήταν επιρρεπής στον εθισμό, δεν μπορούσε να σταματήσει. Είναι ένα πολύ σκληρό θηρίο».

Τι θα περιλαμβάνει

Το νέο ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους φίλους και την οικογένεια της τραγουδίστριας . Το 2014 κυκλοφόρησε το βιβλίο της Τζάνις Γουαϊνχάουζ «Loving Amy: A Mother’s Story».

«Η Τζάνις ζει με σκλήρυνση κατά πλάκας, μια κατάσταση που απειλεί να της διαγράψει τις αναμνήσεις της για την Έιμι και αποτέλεσε μεγάλο μέρος του κινήτρου της να κάνει αυτό προσωπικό ντοκιμαντέρ εγκαίρως» επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου του BBC.

Το ντοκιμαντέρ «Amy Winehouse: 10 Years On» θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στο BBC Two και στο BBC Music.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0_25S5BgTlg?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent]

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss