Ειρήνη Στεριανού: Μετά την διαρροή της φωτογραφίας, δύο εβδομάδες δεν έκλεισα μάτι

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Στεριανού, η οποία μίλησε για την διαρροή της φωτογραφίας με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

«Μετά έτρεμα κι επικοινώνησα για ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει»

Αρχικά, η Ειρήνη Στεριανού είπε: «Ήμουν στο κρεβάτι στο χωριό μου γιατί ήταν Πάσχα και μου λέει τέτοια είσαι κι εσύ. Ανοίγω την φωτογραφία και δεν θυμόμουν καν. Λέω είμαι εγώ ή είναι photoshop;».

Και εξήγησε η νεαρή κοπέλα: «Μετά έτρεμα κι επικοινώνησα για ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Επικοινώνησα με τον κ. Λύτρα και με το που γύρισα Αθήνα, πήγαμε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

«Είχα πάει με την απεσταλμένη του κύριου Λύτρα και μας μιλούσαν λες κι έφταιγα εγώ και τι μας ζαλίζετε τώρα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Βέβαια κι εκεί ήταν πολύ δύσκολα γιατί επειδή ήταν άντρες, με αντιμετώπισαν όχι με τόσο καλό και θετικό τρόπο, όπως θα ήθελα. Με κοιτούσαν λες κι έφταιγα εγώ. Είχα πάει με την απεσταλμένη του κύριου Λύτρα και μας μιλούσαν λες κι έφταιγα εγώ και τι μας ζαλίζετε τώρα».

«Προσπάθησα να πάρω πίσω αυτά που έχασα, εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας…»

Επίσης, η πρώην παίκτρια του «GNTM», Ειρήνη Στεριανού, τόνισε: «Ένιωσα πολύ άσχημα κι εκεί. Ήταν δύο εβδομάδες, που δεν έκλεισα μάτι. Μετά είπα και τι έγινε; Εγώ φταίω; Προσπάθησα να πάρω πίσω αυτά που έχασα, εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας…».

Και κατέληξε λέγοντας με ειλικρίνεια: «Ένιωθα απαίσια γιατί φοβόμουν να μην το μάθουν οι δικοί μου. Όταν το έμαθαν πιο αργά, με στήριξαν».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Ειρήνη Στεριανού:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss