Ειρήνη Τσάκου: Η κόρη της Σήλιας Κριθαριώτη ποζάρει.

Η κόρη της Σήλιας Κριθαριώτη, Ειρήνη Τσάκου, ποζάρει ως μοντέλο με δημιουργία της μαμάς της.

Η Σήλια Κριθαριώτη είναι μία από τις πιο καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας, η φήμη και η καριέρα της οποίας έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. Οι συλλογές της κάθε σεζόν γίνονται αντικείμενο συζήτησης σε ελληνικά και διεθνή Μέσα αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια.

Όμως, εκτός από επαγγελματίας, η Σήλια Κριθαριώτη είναι σύζυγος του επιχειρηματία, Νίκου Τσάκου, και αφοσιωμένη μαμά τριών παιδιών. Ως τώρα δεν είχαμε δει κανένα από τα παιδιά της. Όμως πριν λίγες μέρες η διάσημη σχεδιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, αλλά και στο account του brand της, δύο φωτογραφίες με την κόρη της, Ειρήνη. Η οποία ποζάρει άνετα ως μοντέλο φορώντας δημιουργία της μαμάς της. Βρίσκεται μέσα σε μία πισίνα, φορά ένα ασημί, ασύμμετρο, mini φόρεμα από τη συλλογή 5226 Celia Kritharioti Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 και ποζάρει με στυλ στον φωτογραφικό φακό. Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι απίστευτη!

Αυτή είναι η πρώτη κολεξιόν που φτιάχνει η Σήλια Κριθαριώτη μετά την περιπέτεια της υγείας της, όταν νόσησε από κορονοϊό. Η κόρη της, Ειρήνη Τσάκου, δε θα μπορούσε παρά να είναι και το καλύτερο μοντέλο της μαμάς της.

Cover photo: @celiakritharioti

Πηγή

More Stories
Survivor: Στο νοσοκομείο η Σόφη Πασχάλη
%d bloggers like this: