«Εκκλησία των Εθνών»: Το πενηντάρικο από το… μέλλον και και οι «χρυσές» δουλειές

Με απίστευτα τεχνάσματα εξαπατούσε τους ανυποψίαστους ακολούθους της η «Εκκλησία των Εθνών».

Μια νέα ιστορία απάτης προς τους πολίτες από την «Εκκλησία των Εθνών» βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με εξορκισμό ή κάποια θεραπεία, αλλά με ένα θαυματουργό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που έδωσε σε έναν έμπορο ο «άνθρωπος του Θεού» Χάρης Τσακωνίδης.

Δείτε τους διαλόγους, όπως τους έφερε στη δημοσιότητα το Mega:
– Παρακαλούμε να μας δείξεις αδελφέ μου στις οθόνες μας τι κρατάς. Σου έδωσε λοιπόν αυτό το χαρτονόμισμα και τι σου είπε;

– Παρ’ το, σημείωσέ το, μην το μπερδέψεις με άλλα και θα δεις ότι αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί και να πολλαπλασιάζεται.

Είναι το «αγιασμένο», όπως λέει, πενηντάρικο που ο αιρετικός Χάρης έδωσε σε μικροπωλητή για να ανθίσει η δουλειά του. Το αποτέλεσμα;
«Εκείνη τη χρονιά, τέλος σεζόν, πούλησα 2.500 παπούτσια».
Το πλήθος ζητωκραυγάζει στο άκουσμα πως ο κύριος Κωνσταντίνος, με τη βοήθεια του αγιασμένου χαρτονομίσματος, σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων εκείνη την χρονιά, δηλαδή το 2016, με τον τζίρο του να φτάνει τα 40.000 ευρώ.

Η αποκάλυψη της απάτης
– Επειδή μιλάτε για το 2016, τι συνέβη την επόμενη χρονιά το 2017;
– Κάναμε ρεκόρ τζίρου που φτάσαμε κοντά στις 85.000 ευρώ.
Νούμερα που ζαλίζουν. 40.000 ευρώ ο τζίρος του το 2016, 85.000 ευρώ την επόμενη σεζόν. Όλα χάρη στο πρώτο πενηντάρικο που έβαλε στην ταμιακή του, το ευλογημένο από το άγγιγμα του αιρετικού Χάρη, ο οποίος μάλιστα το υπέγραψε κιόλας ως άλλος ροκ σταρ.
«Ζήτησα από τον ‘άνθρωπο του Θεού’ να μου το υπογράψει κιόλας και όπως βλέπετε φέρει και την υπογραφή του».
Τι παρατηρεί όμως κανείς με μια πιο προσεκτική ματιά;
«Όντως είναι θαύμα αλλά ακούστε για τι θαύμα μιλάμε. Αφού το λέω και γελάω. Το 2016 ο ‘άνθρωπος του Θεού’ έδωσε για ευλογία ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο χαρτονόμισμα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη στις 4 Απριλίου του 2017. Το καινούργιο πενηντάρικο», λέει ο καταγγέλλων.
Μέχρι και το 2016 τα μοναδικά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που κυκλοφορούσαν ήταν τα παλιά. Την Άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2017, κυκλοφόρησαν τα ανανεωμένα.
Όμως κατά τον ψευτοϊερέα Χάρη και τον έμπορο που τον αποθεώνει, η αίρεση των εξορκισμών μοίραζε ευλογημένα χαρτονομίσματα, 1.5 χρόνο πριν κυκλοφορήσουν.
Το θαύμα λοιπόν που έσωσε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss