Εκλογές Ιταλία: Η Μελόνι σαρώνει στο TikTok – «Σήμερα γράφουμε ιστορία»

Η διαφαινόμενη νικήτρια των εκλογών στην Ιταλία, Τζόρτζια Μελόνι, ανάρτησε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok ενώ νωρίτερα είχε προτρέψει τους συμπατριώτες της να συνδράμουν στην «εγγραφή ιστορίας».

Το φαβορί για την επικράτηση στις εκλογές της Ιταλίας είναι η Τζόρτζια Μελόνι με το κόμμα «Αδέλφια της Ιταλίας». Η ίδια ήταν προγραμματισμένο να ψηφίσει το πρωί της Κυριακής (25/09) όμως ο μεγάλος συνωστισμός στο εκλογικό κέντρο ανέβαλε τη διαδικασία και σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας θα προσέλθει για να ασκήσει το δικαίωμά της περίπου στις 23:00 το βράδυ, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες.
Η ίδια, ωστόσο, είχε φροντίσει από το πρωί της ίδιας ημέρας με ένα μήνυμα στο Twitter να προτρέψει τους Ιταλούς να προσέλθουν στις κάλπες. «Μαζί γράφουμε ιστορία» ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό το μήνυμα.

Η Τζόρτζια Μελόνι ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok κρατώντας δύο… πεπόνια. Ήταν μια χιουμοριστική αναφορά στη μετάφραση του επωνύμου της, που σημαίνει πεπόνια, ενώ προκειμένου να μην κατηγορηθεί ότι «έσπασε» την προεκλογική σιωπή ανέφερε απλά τη φράση «25 Σεπτεμβρίου. Τα είπα όλα».

Μεγάλες ουρές ψηφοφόρων στη Ρώμη – Στο 19,09% η συμμετοχή μέχρι τις 12:00
Με βάση τα νέα στοιχεία του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών, τα οποία καλύπτουν το 95% των δήμων της χώρας, η προσέλευση στις κάλπες, στ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss