Έκτορας Μποτρίνι: Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του, που του στοίχισε (video)

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου “Pop Up” προκειμένου να μιλήσει για την επιστροφή του «Εφιάλτη στην Κουζίνα» στις οθόνες μας, την Πέμπτη στις 21.00 στον Alpha, μετά από 11 χρόνια.

«Το περίεργο είναι ότι 11 χρόνια μετά, βρίσκω τα ίδια πράγματα. Θα έπρεπε να έχουν αλλάξει, αλλά ορισμένα εστιατόρια έχουν μείνει λίγο πίσω… Δεν είμαι ο καλός της υπόθεσης. Δεν πάω για να τους πω μπράβο, ούτε για να τους χαϊδέψω τα αυτιά. Πάω για να τους πω τα λάθη τους και να τους δείξω τον λάθος δρόμο που έχουν πάρει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, μάλιστα, επεσήμανε: «Η εστιατορική είναι σκλαβιά. Δεν έχεις χρόνο, δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Πρέπει να είσαι αφοσιωμένος, αν θες να το κάνεις σωστά».

Ακόμα, ο γνωστός chef εκμυστηρεύτηκε: «Κάθε μέρα ακούω κακή κριτική. Ο πιο αυστηρός κριτής μου ήταν ο πατέρας μου. Έφτιαχνα ένα πιάτο, μαύρο ταλιολίνι με καρμπονάρα θαλασσινών, νόμιζα ότι κάνω κάτι εξαιρετικό. Εκείνος περίμενε στη λάντζα τα πιάτα που έρχονταν και ήταν όλα γεμάτα και μου έλεγε «παιδί μου, αυτό που κάνεις δεν τρώγεται» και του έλεγα «και πού το ξέρεις εσύ; Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος» και τότε μου έδειξε όλα τα πιάτα. Άρχισα να βρίζω και μετά κατάλαβα ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο».

«Ο πρώτος χρόνος χωρίς τον πατέρα μου ήταν πολύ δύσκολος. Αλλά πλέον τα βλέπω λίγο αλλιώς τα πράγματα. Καταλαβαίνω ότι όλοι είμαστε περαστικοί, τα βλέπω τα πράγματα πολύ πιο χαλαρά», εξομολογήθηκε.

Πηγή
Author: Χρηστος Λυσσεας

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss