Εκτός «αέρα» η εκπομπή της Τσολάκη – Δείτε την ανάρτηση της

Εκτός «αέρα» ήταν σήμερα Τετάρτη (4/8) η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Καλοκαίρι #not» και η ίδια με μια ανάρτηση, ειδικότερα ένα InstaStory, θέλησε να εξηγήσει τον λόγο που δεν καλημέρισε τους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός του Open αποφάσισε να μεταδίδει μόνο ενημερωτικές εκπομπές σήμερα, προκειμένου να ενημερώνει διαρκώς τους τηλεθεατές για τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Και ειδικότερα για τον πύρινο εφιάλτη που ζει η Αττική τις τελευταίες ώρες (από χθες το μεσημέρι για την ακρίβεια) μετά το ξέσπασμα της μεγάλης πυρκαγιάς σε Βαρυμπόμπη, Αδάμες, Θρακομακεδόνες, η οποία μέχρι στιγμής έχει αφήσει πίσω της 12,500 στρέμματα καμμένη γη, καμμένα οχήματα και τουλάχιστον 94 σπίτια που έγιναν παρανάλωμα του πυρός.

Να σημειωθεί, πως η φωτιά δεν έχει σβήσει ακόμα, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει πως υπάρχουν αναζωπυρώσεις, όπως αυτή στις Αδάμες.

Έτσι, για να μπορέσει ο σταθμός να επιτελέσει το έργο της ενημέρωσης έδωσε παράταση στην η «Ώρα Ελλάδος» και ανέβαλε για αύριο την ψυχαγωγική εκπομπή της παρουσιάστριας Ελένης Τσολάκη.

Έτσι, η Ελένη Τσολάκη έγραψε στο Instagram για την σημερινή «απουσία» της εκπομπής της: «Η ενημέρωση αυτή τη δύσκολη μέρα, προέχει! Το #kalokairinot δεν θα βγει σήμερα! Οι ευχές μας είναι με όλο τον κόσμο που δοκιμάζεται και με τους ανθρώπους που δίνουν το δικό τους αγώνα για να σώσουν ό,τι μπορεί να σωθεί! Ας κάνουμε όλοι μια ευχή και μια προσευχή! Τα λέμε αύριο στις 09:50 στο @opentvgr».

Δείτε την ανάρτηση – InstaStory της παρουσιάστριας του Open:

ανάρτηση Τσολάκη
© Instagram

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss