Εκτός εκπομπής λόγω πένθους η Μπέττυ Μαγγίρα – Τα συγκινητικά λόγια του Μακαλιά

Απούσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είναι σήμερα η Μπέτυ Μαγγίρα, καθώς μόλις χθες πέθανε η μητέρα της. Για αυτό το λόγο, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ξάνθη, δίπλα στην οικογένειά της και έτσι, οι συντελεστές της εκπομπής θέλησαν να μιλήσουν με συγκίνηση για την απώλεια που βιώνει η ίδια.

«Η Μπέττυ μας το ανακοίνωσε και μέσα από τα social media τα δικά της»

Ειδικότερα, κατά την έναρξη της εκπομπής ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε χαρακτηριστικά: «Όπως καταλαβαίνετε, δυστυχώς, η Μπέττυ δεν είναι σήμερα μαζί μας. Χθες έχασε τη μητέρα της και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται στην Ξάνθη σήμερα. Η αγαπημένη Νίκη, η μητέρα της Μπέττυς, της Ματθίλδης και του Γιώργου έφυγε, η Μπέττυ μας το ανακοίνωσε και μέσα από τα social media τα δικά της»..

«Να στείλουμε την αγάπη μας και την περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ελπίζουμε να είστε καλά, κουράγιο σας ευχόμαστε, σας αγαπάμε πάρα πολύ, να τη θυμάστε… Εμείς είμαστε εδώ να συνεχίσουμε σήμερα την εκπομπή μας. Να στείλουμε την αγάπη μας και την περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα», ενώ την αγάπη τους και τη στήριξή τους έστειλαν στη Μπέτυ Μαγγίρα και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας για τον θάνατο της μητέρα της

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να μοιραστεί την απώλεια της μητέρας της με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε: «Αντίο μανούλα μου! Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss