Εκτός Microsoft ο Alex Kipman, ο δημιουργός του HoloLens εξαιτίας καταγγελιών για ανάρμοστη συμπεριφορά

Ο Alex Kipman, ο επικεφαλής του holo, αποχωρεί από την εταιρεία, σύμφωνα με το Insider.

Η αποχώρησή του έρχεται ως αποτέλεσμα άλλου δημοσιεύματος και πάλι του Insider, με τον Kipman να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο πολλών καταγγελιών που έχει δεχθεί η Microsoft που αναφέρουν ότι επιδίδεται σε ανάρμοστα αγγίγματα και σχόλια προς γυναίκες υπαλλήλους. Ακόμα φέρεται να καλλιέργησε μια κουλτούρα που υποβάθμιζε τη συμβολή των γυναικών. 
Ο Kipman ενημέρωσε την ομάδα του για την παραίτησή του, και λίγο αργότερα ο αντιπρόεδρος του τμήματος cloud και του AI της Microsoft, Scott Guthrie, ανακοίνωσε μια αναδιοργάνωση που φέρνει τη διάσπαση της ομάδας ανάπτυξης του HoloLens. ‘Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα GeekWire, ένα δεύτερο email από τον Guthrie διευκρινίζει ότι τα άτομα που αποτελούν την ομάδα του HoloLens εντάσσονται πλέον στην ομάδα Windows + Devices υπό τις οδηγίες του Panos Panay ενώ οι ομάδες λογισμικού εντάσσονται στο τμήμα Experiences + Devices υπό τον Jeff Teper.
Ο Guthrie ανέφερε ακόμα ότι ο ίδιος και ο Kipman συζητούσαν για τη μελλοντική πορεία της ομάδας του HoloLens τους τελευταίους μήνες, και ότι «αποφάσισαν από κοινού ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγει από την εταιρεία για να ακολουθήσει άλλες ευκαιρίες». Ο Kipman θα βοηθήσει τη μετάβαση της ομάδας του τους επόμενους, δύο μήνες πριν εγκαταλείψει εντελώς τη Microsoft. 
Στο προηγούμενο δημοσίευμα του Insider που αναφέρθηκαν για πρώτη φορά οι καταγγελίες εναντίον του Kipman, μια πηγή ανέφερε ότι παρακολ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss