Ελαφόνησος: Στην κορυφή των προτάσεων για τις διακοπές των Ιταλών

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης των καλοκαιρινών προτάσεων 2023 για τους Ιταλούς βρίσκεται η Ελαφόνησος.

Η Ελαφόνησος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης των προτάσεων για το καλοκαίρι του 2023, σύμφωνα με έρευνα της ιταλικής ταξιδιωτικήςιστοσελίδας The Wom Travel του έγκριτου εκδοτικού ομίλου MondadoriMedia που περιλαμβάνει βιβλία και περιοδικά ποικίλης ύλης.Στο αφιέρωμα για τους προορισμούς αναφέρει: «Καλοκαίρι 2023, πού ναπάτε; Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για το καλοκαίρι του 2023; Δενείναι πολύ νωρίς για να ρίξετε μια ματιά στους δημοφιλείς προορισμούς καιτα πακέτα διακοπών για το 2023. Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για ναπεράσετε τις καλοκαιρινές διακοπές και οι καλύτεροι προορισμοί για τουςνέους; Αν ψάχνετε για το τέλειο μέρος, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα μετους καλύτερους προορισμούς: ορίστε μερικές ιδέες για να οργανώσετε τιςκαλοκαιρινές διακοπές».
Ειδικά για την Ελαφόνησο επισημαίνει: «Αν ψάχνετε για το τέλειο ελληνικόνησί, σημειώστε αυτό το όνομα: Ελαφόνησος στα νότια της Πελοποννήσου,υπάρχει ένα μέρος που μοιάζει να βγαίνει από όνειρο: η Ελαφόνησος, έναεξωτικό νησί μόλις 19 τετραγωνικών χιλιομέτρων που έχουμε θα μπορούσενα ορίσει μια μακριά λωρίδα παραδείσου.

Αν αυτό το καλοκαίρι θέλετε να ξεχάσετε τον μοντερνισμό και θέλετε νααπολαύσετε υπέροχες παραλίες, θα χρειαστείτε μόνο μια πετσέτα θαλάσσης,μια κρέμα και ένα καπέλο. Σε περιμένουν εκτάσεις λευκής άμμου,αμμόλοφοι που περιβάλλονται από κέδρους, γαλαζοπράσινα νερά καιγαλάζιοι ουρανοί: ένας παράδεισος χωρίς κόσμο που είναι δύσκολο ναξεχάσεις»
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελαφόνησος αναδεικνύεται αγαπημένοςπροορισμός των Ιταλών. Υπενθυμίζεται ότι με προβολή στο διαδικτυακόworkshop «Καλωσήρθατε στην Ελλάδα» (Benvenuti in Grecia) με τηνπρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ στο Μιλάνο και με σειρά διαδικτυακώνσυναντήσεων με επαγγελματίες της ιταλικής τουριστικής αγοράς, ο ΔήμοςΕλαφονήσου ενίσχυσε την παρουσία του σε μέσα ενημέρωσης καιταξιδιωτικές ιστοσελίδες της Ιταλίας.Χαρακτηριστικό ήταν δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδαςInvestireoggi.it που την κατέταξε ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούςγια καλοκαιρινές διακοπές για το 2022. Ανάλογου περιεχομένου ήταν καιη σελίδα The Wom Travel που αναφέρθηκε με ύμνους επίσης στομαγικό νησί ενώ πρόσφατα το γραφικό νησί της Πελοποννήσου κατατάχθηκεστους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς για το 2022 σύμφωνα με τηγυναικεία ιταλική ιστοσελίδα Inran.

Σχετικές ειδήσεις

Αρκαδία: Το χωριό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss